söndag 5 maj 2013

En morgon i maj ...


Då blir det kaffe i fina koppen som var en present från hedgrenskan.
Men också frukostprat om personalfesten igårkväll - med bowling (en strike, resten mest skrutt) -, vanvettigt god mat på en slags vilda-västern-restaurant med servitriser/servitörer i cowboymundering .., och köttbitar stora så dom nästan inte rymdes på tallrikarna (på min tallrik hamnade lammracks .., helt ljuvligt möra och exakt så rosafärgade som jag ville ha dem, ja, dom smälte i munnen!) och mycket prat om jobb förstås, så där som det alltid blir ..., och hur och varför .., och armbrytning och hejande på nåt bekant ansikte och pv som var hemma och glömde bort det där att sambon skulle på fest och som till slut tog bil och harry och åkte och spanade ifall sambon hade vurpat och låg i diket någonstans mellan Haverdal och Stensjö.
Det hade hon inte.

Om det pratar vi ..., och att jag körde moppe hem kring midnatt och att luften var mer än ljummen; det var en sån härlig känsla! 

Och det blir påtår och jag fyller i mitt schema för sommaren .., gulmarkerade dagar är lediga och jag upptäcker att under en period i sommar är jag inte ledig en enda hel helg, men det går väl det också.

Vid fredagen den 26:e juli har jag ritat ett litet hjärta.
Det betyder att jag då ska arbeta tillsammans med Lena, en av få gånger i sommar.



Sen är frukosten överstökad och pv kommer in och säger att när han igår höll på med växthusgrunden hittade han en slags sten som nog kan vara en bit av en meteorit?
Den är inte stor, men  t u n g och påminner lite om stelnad lava.
Det är den som syns på bilden.

Nu är det solskensmorgon och jag ska ställa ut plantorna och pv ska - senare idag - se Öster möta Halmstad i fotboll på Örjansvallen och själv ska jag arbeta kväll.



3 kommentarer:

Anonym sa...

Efter koll på nätet måste jag meddela att det med största säkerhet inte är en metoerit.
PV

Rexxie sa...

Jag hade nog tänkt föreslå att det var en slaggsten, men eftersom jag varit bortrest så hann jag inte innan du upptäckte det själv...

:-)

Eva i Tyresö sa...

Ulf sa att nu är PV på Örjansvall!!!
Öster är favorit.....men Halmstad vann tror jag...?