lördag 18 maj 2013

Och här är vinnarna ...



Stort grattis till er båda!

Och  t a c k   som ville dela med er av det där som gjorde hjärtat lite extraglatt!

// Till vinnaren: förstapriset finns även i pocketform - en tidigare gåva av mossfolk -, det är bara att välja! (Ja, jag tror att boken var från henne .., men kan ha fel.)

5 kommentarer:

Anonym sa...

oj vad glad jag blev. Tack snälla för vinsten. Jag vill ha talboken! skickar min adress via mail Bettan. Kramar i massor Ingela i Ystad

Anonym sa...

Hallåj!
Först och främst, grattis till vinnarna.
Ja nu har syster min åkt hem till sig och står redan i startgroparna för en ny långresa till Portugal och Spanien. Men här i Mantorp är det så småputtrigt mest hela tiden nu så det är svårt att välja vad som är bäst och så var det också med systerbesöket. Allt var bäst.
Till nästa dragning ska jag välja det bästa och jag tror jag vet redan.
Lycka till med loppet i Göteborg, pv!
Kram från Anne i Mantorp.

Ruta Ett sa...

Heja PV och lycka till i Göteborgsvarvet. Jag ska inte gå ut och titta, men redan börjar helikoptern surra ovanför oss. Jag bor ju nära centrum så hörs att nåt är på gång.
Grattis till vinnarna!

mossfolk sa...

Där det bara dryga timmen kvar. Heja heja PV!
Och grattis till vinnarna!

Monet sa...

Men åh, vad det är roligt att vara vinnare i världens bästa uppmuntringslotteri. Det känns som om man vunnit högsta vinsten varje gång namnet kommer upp. Så roligt är det!! Utvald känner man sig och glad hela dagen. Trots vildsvin på tomten!

Tack snälla och så roligt att de vackra servietterna är valda av moster Sonja. De kommer att komma väl till pass, det finns inget land som gör så vackra papperservietter som Sverige dessutom. Merci!! Monet