fredag 17 maj 2013

Resumé ...

Vilken kväll!

I soffan sitter pv och tittar på hockeyn och själv har jag parkerat mig i loppisfåtöljen .., hörlurar i öronen (hög volym och upppenbar risk för tinitus!) och blicken som vandrar mellan mobildisplayen och tv:n en bit därifrån.

När det blir straffläggning i hockeyn får jag ont i vänster bröst och tänker att sånt här är inte hälsosamt, men Sverige vinner och kanonskottet som räddade vinsten gav oss stooora leenden!

Helt underbart är det!

Och så Eurovision och Malmö.

Finska Nöjesbladet hade klagat på att Petra Mede under repetitionerna uppträder osminkad .., (bilden här under) .., själv tycker jag att det vittnar om ett prestigelöst förhållande till sitt utseende och jag säger bara "heja Petra!"


Ååå, vad SVT är suveräna producenter av såna här spektakel .., och Petra Mede (som jag var aningen tveksam till ..), ja, hon fixar det hela galant, men bäst av allt var ändå artisten som kom in 39.27 i programmet och sjöng så att jag fick gåshud!

Den .., ska jag rösta på, när jag i morgonkväll kommer hem från jobbet.

/Bilden har jag norpat rakt av från Aftonbladet.

3 kommentarer:

Ulf sa...

Så befriande det kändes. Slagskottet och pucken som bara skulle in i nät.
Ja, så ska man göra, sa vi med en mun framför teven.

Elisabet. sa...

Ulf: pv sa, det var tidigare innan dom två målen kommit, "skjut direkt!" och jag sa ..."ja, du är ju expert förstås ..." (det sas raljerande) och så BLEV det mål, det var väl av Danielsson och soffexperten såg nöjd ut ,-)

Och sen kom det här gudomliga straffskottet som var som en nu-jävlar-får-det-vara-nog!

Det var UNDERBART!

Vi bara loooooog!

Steel City Anna sa...

Tycker verkligen Mede är jätteduktig. Hon behöver inte ens en parhäst :)