torsdag 19 september 2013

Det bästa för Ingela i Malå ...


Jag är så nöjd nu när vi (tjejerna har varit duktiga och hjälpt till) har putsat alla fönster! 
Ja, inte utsidorna förstås, det gör jag så sent som möjligt. Alla löv ska helst ha fallit av och det får gärna ha börjat frysa på, bara det är sol och nån plusgrad så man kan putsa. 
 
 Har också fått upp fräscha gardiner i alla fönster, nu fattas bara att sy kappor till köksfönstren av samma tyg som längderna på bilden. Det har legat i en garderob i snart två år och väntat på att få komma fram.  
 
Det är inte vanligt med blommiga gardiner i detta hus, tror att det är kanske den andra, möjligen tredje gardinuppsättningen i mitt vuxna liv med blommor. Stora stiliserade är OK, inte annat.
 
Jag trodde ju att vi skulle befinna oss i annat boende vid det här laget, men så har det inte blivit. Därför har jag inte varit nån särskilt engagerad home stylist och till sist blir det bara trist. Ska vi nu  ändå bo i huset ett tag till så vill jag nog att det ska vara trivsamt här.
 
Att det ligger lister på golvet och att arbetsbänken stått framme hela sensommaren och hösten ända sen jag fick tummen ur och började spika, det får vi stå ut med tills det är listat färdigt.
 
Hälsningar
Ingela
 
P.S. Ja du vet ju vilken slags människa jag är, blev kallad för "miljöhysterika" en gång av en f.d. kollega och det tog jag som en komplimang. Apropå författaren till bokpriset alltså. Ds.

2 kommentarer:

Bert Bodin sa...

Undrar om det var den där TV-bänken som jag medverkat till?

;-)

Ingela sa...

Nä, det var en hallbänk som var i fosterhem hos dej. Men en tremänning till den där var det nog.