måndag 16 september 2013

Hallelujamoment ...!

Krull-krull!

Först promenad i duggregn som kommer på tvären, precis som i Skåne!
Den så innerligt älskade anoraken som tillbringat sommaren i garderobsmörkret, har nu fått träda i tjänst. Vilken glädje!


Jag tar harry på kissrunda och vi möter ett oändligt antal sniglar, en enda svala som svirrar omkring ovanför lagårdstaket i Lilla Stensjö ..., jag ser några duvor och möter en traktor.
Det är allt.

Installatören.

Sist av allt tar jag sikte på Bäckagård, där Hilda och Patrik nu bor.
Gps som jag tidigare haft i min Iphone, den fungerar inte, jag måste nämligen ha IOS6 och det är av den anledningen jag är på väg till Patrik; för utan IOS-grejen kan jag inte heller vidarebefordra mina filmer till Youtube.

Svänger av till höger mot Tylösand .., förbi Vilshärad och Frösakull .., och se, där är ju Söndrums kyrka ., och jag är så nära, så nära .. , men ringer ändå till Patrik och får veta att jag har åkt förbi deras infart .., och sen är det inga problem!

Dom bor i en underbar lägenhet - kanske 50-tal? - i ett tvåplanshus och där är grönt och lummigt och välordnat! Köket är fyrkantigt med stoooort fönster som släpper in hur mycket ljus som helst .., ja, hela lägenheten är så fin!

Och denne genomsnälle Patrik, han slår sig ned vid köksbordet och tar sig an min Iphone .., kopplar ihop den med hans bärbara dator och så får vi vänta nån halvtimme kanske och sedan fungerar det hela!

Det finns nästan inte ord för hur glad jag blev!
Och ä r.



Så här känns det och jag byter ut textraden till "tack och lov att du finns!" och menar Patrik.

När jag nu kommer hem från affären ikväll, då ska vi försöka fixa dragningen, om det inte blir för mörkt.

Hej å hå! 


Inga kommentarer: