måndag 16 december 2013

Och så här gör Anna i Porto ....

Julkort till landet Halland, men inte i år ...

Här kommer jag in sent omsider.

I eftermiddag ska jag fara iväg och få köpt mina julkort hos UNICEF-kommittén. Om jag hade kunnat uppbåda jultankar i oktober hade jag beställt dem när katalogen kom, men sådan är nu en gång inte jag.

Men riktiga julkort skriver jag, de allra flesta åren. Någon enstaka gång blir det i stället en hälsning fram på vårkanten, om december varit särskilt hektiskt eller särskilt trött. De människor som jag bor långt ifrån och inte alldeles vill tappa bort får ett julkort och ett litet standardiserat julbrev med ett och annat från året som gått.

Ska det vara så ska det vara på papper! Jag sätter med stor glädje fram de få julkort vi får hit ner på spishyllan. Hemma i föräldrahemmet sätts de alla upp på skåpdörrarna vid köksbordet.

Men jag tror banne mig att jag ska följa Ingelas tips och göra julbrevet online.
Då kan jag ju lägga med en julsång också.

// Elisabet säger: och eftersom jag inte vet vilken julsång annannan tänker lägga in, så gör jag det i stället .., tar en som jag tycker är riktigt fin. Så praktiskt att vara föreståndare för sin egen blogg ,-)
Här är den! (Det är den första sången ...).

2 kommentarer:

Bloggblad sa...

Jag gillar att få julkort, men jag blir lite besvikenom det inte nåt mer privat, utan bara ett namn.
Själv har jag skrivit julbrev ur barnbarnets barnsliga ögon från det att hon var ca två år. Hon tänker så vuxet nu att det inte fungerar.
Förra året skrev jag en dikt om året som gått, (som jag tyckte blev rätt kul )men jag blev lite putt när jag inte fick nån enda reaktion, så det blir nog bara namn i år. (Visst tycker man väl att åtminstone släkten skulle ha kommenterat något?)
Eftersom jag inte vill bli mer bitterkärring än jag redan är, så ...

Elisabet. sa...

Bloggblad: ja, själv väntar jag på leverans från Extrafilm och dröjer det väldigt länge, så blir det nyårshälsningar i stället ,-)

Och det där med att få respons .., jag tycker ofta att det är så att det jag själv tycker är så himla bra och kul, det bryr sig ingen om ,-)