söndag 11 maj 2014

Inte bara matte ...


... kan bli totalt slut på, det kan minsann harry också.

Ikväll sa det bara tjopp, så däckade födelsedagshunden och när han blir riktigt, riktigt trött .., då åker benen rakt ut i luften.

Det här var på många sätt varit en sån bra dag.

Mycket har hunnits med .., pv har jobbat med en massa grejs där ute och jag har plockat upp efter honom - verktyg och annat -, han har bakat och jag har förpackat bröd/bullar och diskat plåtarna .., jag lagade middagsmat och han diskade .., jag tog mig an nedervåningen och han klippte gräset. 

Nu har jag som en liten lista inför veckan som kommer.

Och så ska jag säga en sak, så ni är beredda: förhoppningen  är att dom här promenaderna ska fortsätta och då tänker jag lägga in den här Runkeeper-bilden på min sida, men det är enbart för min egen glädje och mitt eget kom-ihåg.
Bloggen är på många sätt min dagbok och jag vet hur less man kan bli när någon på Facebook eller i någon blogg blir fanatisk, går "all in" och inte gör annat än vittnar om sitt Nya Liv och helst vill omvända hela världen.

Så ..., när ni ser den där promenadrutan här på bloggen: glöm den!
Den är liksom bara till mig.


1 kommentar:

Turtlan sa...

Vi blundar :-)

Gör så du. Vi gläds över dina framsteg. I alla fall gör jag det.

Ja men varför tänkte jag inte på att baka denna regniga dag? Fast det är så fullt i min lilla frysa så det hade inte gått så bra.

Nöjd över mitt bokhylle och byrålådestäd i alla fall.