onsdag 2 januari 2019

Avsnitt 1 och 1 och 2 ....


Så här blev det: jag bestämde mig för att se om det första avsnittet av Jonas Gardells serie, då jag verkligen inte hängde med i det första. Jag - eller vi - var sannerligen bortkollrade av alla hopp i tiden. Vi fick igång vår chrome cast och kunde se ungefär halva avsnittet - med ideliga stopp när det hängde sig - så då gav vi helt enkelt upp. Pv gick i köket och diskade, jag tittade på min Iphone-skärm. Och ..., plötsligt föll allt på plats!

Nu har jag även sett avsnitt två och säger bara en sak: såååå bra detta är!

Det ska bli kaffe och kanelbulle eller i alla fall nånting till, sen blir det tredje avsnittet medan jag ännu har allt i huvudet.

2 kommentarer:

Bloggblad sa...

Vi var nyfikna på det också, men gav upp efter tre fjärdedelar, ingen av oss kunde hålla reda på vem som var vem och vid vilken tid.
Annars gillar jag Jonas G jättemycket. Läser just nu hans fantastiska bok om sin mamma - som är mycket mer än en bok om en mamma. Han och Alex Schulman är starka favoriter bland manliga författare.

Elisabet. sa...

Bloggblad: nej, jag håller med, det var oerhört rörigt i första avsnittet. Jag hade behövt en sån här som det är i romaner med många människor, ett blad där man presenterar huvudrollsinnehavarna - gärna med bild till i det här fallet -. Men det löste sig. Och även pv sa, efter att ha sett avsnitt 2, att nu blev det nånting helt annat.