fredag 1 november 2019

Dom pratade om den ....

...  ja, på familjechatten, att Viaplay-serien "Älska mig" skulle vara så bra.
Jag tänkte att vi har ju ändå inte den kanalen, så .., ja, det blev inget.

Tills ikväll.
Tog en gratismånad eller om det var tre veckor och har nu tittat på tre av fyra avsnitt. Problemet var bara att jag råkade börja på det fjärde avsnittet och fick inte ihop det riktigt, men det var ju inte värre än att jag kunde gå bakåt och efter fyran kom alltså nummer ett och två.

Vilken härlig serie, författad och regisserad av Josefine Bornebusch!!!

Har jag rätt Anne i Mantorp, att du är moster till henne?
Nu är i alla fall klockan tio i ett snart och i morgon får jag ta avsnitt tre, så är jag ikapp när den sista delen sänds. (Ny omgång nästa år!)

7 kommentarer:

Monet sa...

Vill du se något extremt läskigt men oerhört fascinerande och välgjort ska du titta på den norska succéserien ”Exit” på SvtPlay. Handlar om rika norska män och deras relationer. Går inte att sluta titta trots att man vill....

Rexxie sa...

Jaså, jag såg något litet utdrag när de gick igenom komedier i Morgonstudion och tänkte "Jösses, så uruselt"! (det tänkte jag för övrigt om alla fyra komedierna som de visade; det kanske är jag som inte har någon humor...)

Men... det är väl tur att vi har olika smak!

Elisabet. sa...

Monet: tack för tipset!

Rexxie: jag såg intervjun med J.B och han islänningen Sverrir (?) i Morgonstudion och tänkte att det såg intressant ut; jag tycker att den var jättebra! Lite väl skruvade karaktärer hos somliga, men i stort sett bra. Ser den kanske inte som en komedi - eller inte alls - mer att det handlar om relationer.

Monet sa...

Rexxie, detta är så långt ifrån komedi man kan komma. Serien recenserad i dagens SvD med mycket goda omdömen. Jag tror vi talar om två olika serier här - Exit är extremt obehaglig och skildrar förmögna män i yngre medelåldern i finansvärlden, deras relationer sinsemellan och i sina familjer. Se den!

Rexxie sa...

Ja, vi pratar nog om helt olika saker! Det jag såg ett litet avsnitt av var "Älska mig" som jag tyckte var urdålig. Det är lite "nu tar vi i ända från tårna med att skruva till det här så att folk riktigt förstår vad roligt det är" som jag har svårt för.

Ska kolla hur Exit är!

Annars har jag ju säsongsvis av både Vera och Endeavour att se på svtplay!! Så det går ingen nöd på mig!

Anonym sa...

Nä moster är jag inte, vet inte vad jag är till Josephine. Hon är i alla fall min ena kusins äldsta barnbarn. Min kusin och jag har ju samma mormor och jag brukar tänka på hur stolt jag tror hon skulle vara över sina ättlingar.
Jag har inte heller sett serien, kanske ska jag göra som du och ta en provmånad och titta. Fast jag hoppas att serien ska sändas på svt eller tv4 som jag har.
Kram / Anne i Mantorp

Elisabet. sa...

Rexxie: jo, dom tar i från tårna, men jag gillar den ändå! Inte den bästa serien jag sett i hela mitt liv, men underhållande. Lite igenkänning också.