söndag 22 mars 2020

Dagens fönster ....


Ett fönster från Regementsgatan 19 A i Ystad.

Ett annat slags liv.
pElle på det rangliga bordet .., en avocadoplanta som tycks behöva omvårdnad - i alla fall vatten - , pv på bildskärmen på min dator (bilden numera ersatt av snäckor på en strand) och hissgardinen från Ikea.

Tio år sedan kanske.
Eller elva.

3 kommentarer:

Turtlan sa...

Tänker att jag bodde också annorlunda för 10-11 år sedan. Lägenhet och lite varann veckas liv. Hade ingen bild på M på datorn men nu har jag det på telefonen.

Men jag har fönstret på samma sida om sängen i sovrummet nu som då och samma slags blommor på fönsterbrädan. T o m nästan nästan samma väderstreck för fönstret.

Vissa saker bara blir en sak utan att man gör det så....?

Förresten... ska det vara samma blommor eller lika blommor? Äh strunt i det.

Elisabet. sa...

Turtlan: är det samma blommor är det väl kanske dom du hade då? Likadana är väl samma sort? Ja, inte vet jag .., jag är urusel på grammatik och här får man skriva som man vill. Och jag minns bilder från din lägenhet som du visade på bloggen. Din, alltså. Jag minns också när det stod en blombukett utanför din dörr.

Turtlan sa...

Då blir det likadana. Rättare sagt är det barnbarnsbarn till de blommorna jag hade i lägenheten. Tar alltid skott och börjar de gamla blir för trista så åker de på tippen.