söndag 2 maj 2021

Snart ny vecka ...


... men inte idag. Inte ännu. 

Idag har vi kört till Näraby, beläget längs vägen - eller nästan - till Ullared och oj, så vacker natur där var! Böljande kullar och jättelika åkrar ...,, hur många kossor som helst och mängder med träd som var betydligt långt mer komna i grönskan än här hos oss! 

Där, i Näraby, hämtade vi den fåtölj som jag upptäckt på Blocket och som jag fallit pladask för! Den vänliga säljaren sa att jag kunde väl komma och provsitta och känna om den passade, innan jag bestämde mig och det gjorde jag också. Jominsann, den passade perfekt och fick följa med oss hem. 

Och säljaren och hennes man/sambo hade köpt ett stooort, avlångt hus klätt med eternit och med ett tegeltak där det nog kan regna in rejält .., själva bodde dom i en större skåpbil på gården, i väntan på att huset skulle bli beboeligt. Oj, oj, oj! 
Rar och fin var hon .., jo, det kändes bra och tänk, att den känslan - hur hon var - den fick jag genast vi började mejla varandra när jag visat intresse. 

(Det var samma sak då, när jag befann mig på dejtingsidan, man får en viss känsla av hur människor är och det stämde nästan till hundra procent).

Inga kommentarer: