torsdag 21 oktober 2021

Dagens fönster ...

I helgen som var besökte Turtlan och hennes M Stockholm och nog måtte madame T ha haft största håven med sig .., ty hela åtta fönster hade hon fångat! 

Såå glad jag blev! (Det blir jag alltid över era bidrag!)

Tänk, att vara på lillsemester .., spankulera omkring på Skansen eller i Gamla Stan eller i Portugal eller Norrtälje eller i Skellefteå,  Arvidsjaur, Skåne eller Luleå eller var som helst och så komma på tanken att ..., ja, men just det, i Halland finns någon som tycker om fönster!! Så otroligt omtänksamt av er! (Jag sitter och ler brett för mig själv när jag skriver det här). 

Det här fönstret, det var nog från Skansen och får mig att tänka på Turtlans mamma som jag aldrig har träffat. När pv och jag själv för många, många år sedan övernattade i sommarstugan hos Turtlan, då, i det rum vi fick sova i - där på väggen eller på någon anslagstavla - satt en namnbricka som visade sig tillhöra T:s mamma. Hon hade, om jag minns rätt, arbetat på Konsum. Vi var alltså kollegor och det gjorde mig så glad.

Nu säger jag  t a c k  för att du hade håven med dig, Turtlan!

6 kommentarer:

Carin sa...

Till vilken @dress skickar jag fönsterbilder?

Turtlan sa...

Stämmer bra! Innan dess jobbade hon på Favör om det känns igen. Jag sommarjobbade också på både Favör och Konsum. Fast då hette butiken Domus.
Tack för snällord!! En kul grej spana efter. Fönster alltså. Delad glädje är dubbel glädje.

Elisabet. sa...

Carin: till bisse151@gmail.com. Du är så välkommen med bidrag! ❤️

Elisabet. sa...

Turtlan: ser man på .., du har också varit en sväng inom handeln! Många barn till affärsanställda som får sommarjobb på det viset. Anna arbetade någon sommar på Ica i Malå med mig!

annannan sa...

Som du vet är det en av mina favoritlekar att fånga fönster till dig! Jag brukar göra det när jag är på väg hem från jobbet, eller när jag är på långrunda på söndagen. Nu ska vi på helgtur så kanske kan det bli fönster från ett annat hörn av landet härnäst.

Elisabet. sa...

annannan: god tur och jag väntar med spänning på vad som dyker upp!