söndag 14 november 2021

Mest sport hela dagen ...


Först skidskytte och bäst av allt var ändå schweizaren som sköt fullt på alla fyra stationer och åkte omkring med ett saligt leende på läpparna, så där som hade han vunnit högsta vinsten på Lotto. Nej, han vann inte, men gjorde väl sitt livs lopp. 
Gratulerade honom på instagram. 

Så var det damernas tur och Elvira Öberg vann och det var också härligt! Som lillasyster kan jag ana känslan att vinna över sin storasyster .., det räcker med att vi spelar Fia med knuff eller Yatzy, för att det ska bli på allvar. 
På Allvar. 


Ingen DN fick vi idag. 
Måtte det inte börja om som i våras .., då vi sååå ofta blev utan tidning på söndagarna. Man hann tänka så där som att tidningsbudet varit ute på galej och ..., ja, sånt. 

Nu är det Karjala Cup från Helsingfors (hockey) i tv, därefter damernas OS-hockey-kval och sist av allt match mot Spanien (fotboll och herrarna). 

Har pratat med namnsdagsbarnet Emil som  k a n s k e   skulle titta på matchen .., och han berättade om lite krångel att sälja bilar just nu, då det är brist på olika komponenter - förmodar att han menade till biltillverkningen - och hans mamma, som i vanliga fall alltid arbetar natt, hon kör ett eftermiddagspass idag.


Ja, ungefär så har dagen förflutit. 
Pv har för några timmar sedan cyklat till affären .., jag har gått på en kortare promenad med harry och tänkte att min sista stund hade närmat sig, men det hade den inte. 
Skönt. 
Drack kaffe i stället.

2 kommentarer:

Bert Bodin sa...

Va? Mår du så dåligt?

Sköt om dig!

Elisabet. sa...

Bert Bodin: vi har varit såååå dåliga hela förra veckan och hostat oss nästan fördärvade. Nu, äntligen .., känns det som om livet återvänder.