tisdag 10 maj 2022

    Dagens fönster och lite till ....

Egentligen är det inte fönstret som är det viktiga, det är den nu på morgonen ihopplockade buketten för att fira att vi (mina barns pappa och jag själv) den tionde maj 1976 fick en dotter - Anna - , här ofta benämnd AP (Annapanna). 

Under många år har jag skickat en liten bukett via posten när hon fyller år, men det är svårt att förpacka blomster så dom håller sig och nu är det ju dessutom varannandagsutdelning, så då fick det bli så här. 

Det är tisdag idag och efter lunch väntar ett besök i Falkenberg. 

Då  vankas visit på återvinningen .., därefter stundar fjärde covid-sprutan till oss båda och så har jag tid hos optiker vid halv fem. Tiden mellan sprutorna och synkontrollen kanske blir till fika på något konditori? 

Pv har fullt upp. 

Det rättas prov i naturkunskap i parti och minut (mest parti) och i helgen lär han ska få en ny omgång prov - trettioen stycken - att rätta, dessutom  ska Kammarkören sjunga i Munka-Ljungby på söndageftermiddag. Själv ska ta tåget till Malmö för att hämta hem Hildas bil, men också - för första gången - få sova över i nya huset. (Som inte är nytt, men nytt för dem). 

Ja, för sonen och hans familj, alltså. 

4 kommentarer:

WalkaboutSweden sa...

Den där buketten föll jag pladask för. Underbara maj.

Låter som en intensiv och förhoppningsvis trevlig dag för dig.

Här ska vi nu idag ha en TREDJE visning på huset. PJUH!

Elisabet. sa...

Walkaboutsweden: ja, för mig är såna här småbuketter med det jag plockat - antingen på någon äng - eller i rabatten, dom allra, allra finaste.
Tredje visningen. Oj, oj, oj. Håller alla tummar! (Men av vad jag sett på bilderna, så har ni det så trivsamt och välhållet, så det kan inte vara några problem att få det sålt).

Rexxie sa...

Vilka fina får!

Elisabet. sa...

Å, Rexxie!Du upphör aldrig att förvåna mig. Att jag tycker om fåren (eller kanske lammen), jag som är så barnslig, det förstår jag. Men att du skulle göra det! I love you!