tisdag 7 november 2023

Tisdag i början av november ...

Då blir det johanssonrundan enär pv har kört in till Halmstad för diverse ärenden, däribland styrelsemöte för kören, samt övning lite senare. 

Harry är så klok. Precis som när jag hade haft covid eller när jag var lite krasslig efter hjärtgrejset, väntar han in mig hela tiden. 

Stannar lite .., vänder sig om .., så där .."är du med, matte?" 

Och jag klappar om honom och säger att han är världens finaste hund och att han ska få lite godis när vi kommer hem. Då blir han glad och viftar lite på den lilla svanstippen. 

Det är så vackert ute och den som har god syn, kan skymta silon i Falkenberg nästan halvvägs i mitten, uppe till vänster. 

Härifrån till Falkenberg är det tjugotvå kilometer och det är lika långt till Halmstad. Vi bor alltså i Falkenbergs kommun. 

Så här såg det ut. Jag undrar när man ska sluta häpna över hur vackert här är? Det händer ibland att jag tänker .., ja, men om landet Halland hade hetat Bretagne, åååå, så jag hade skickat vykort och berättat om vilket paradis här är! 

Riktigt hemmablind är jag inte ännu.

2 kommentarer:

Tony sa...

Halland är vackert.

Elisabet. sa...

KulTur i Natur - Tony: ja, jag trivs bra här. Halland är inte så inställsamt vackert som Österlen, men det passar mig perfekt. Lite kärvare. Lite hembygdskänsla för min del.