söndag 15 februari 2009

Ett eftermiddagsfönster från Stockholms skärgård ...



Till min förskräckelse har jag tagit bort allt i min inkorg, så även texten som handlade om det här fönstret.

Om sydfrankrike-madamen, tillika pudelmatten .., tittar in här, så får du gärna berätta om ditt skärgårdsfönster!

Nu har hon svarat:

"Jag skickade det här fönstret till dig och berättade att det här var badrumsfönstret i vårt hus på Yxlan. Det var ursprungligen ett sovrum så det var vanligt fönster med rätt rejäl insyn så vi ordnade med vackra franska gardiner och ett internetbeställt designat insynsskydd.

I varje skärgårdsfönster av rang måste det också stå olika sorters fåglar.
En del riktiga, en del påhittade.
Det finaste med det här fönstret var att när man satt i den massageduschkabin vi hade i badrummet så såg man ut ner mot havet, 100 meter bort.


Gardinerna hänger nu i det franska badrummet och är lika fina där.

Och skärgårdsfåglarna sitter och tittar på mig i mitt arbetsrum.
De verkar inte sakna sina tidigare platser värst mycket.
"

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag skickade det här fönstret till dig och berättade att det här var badrumsfönstret i vårt hus på Yxlan. Det var ursprungligen ett sovrum så det var vanligt fönster med rätt rejäl insyn så vi ordnade med vackra franska gardiner och ett internetbeställt designat insynsskydd.

I varje skärgårdsfönster av rang måste det också stå olika sorters fåglar. En del riktiga, en del påhittade. Det finaste med det här fönstret var att när man satt i den massageduschkabin vi hade i badrummet så såg man ut ner mot havet, 100 meter bort.

Gardinerna hänger nu i det franska badrummet och är lika fina där. Och skärgårdsfåglarna sitter och tittar på mig i mitt arbetsrum. De verkar inte sakna sina tidigare platser värst mycket.