onsdag 20 januari 2010

Insikt nr 200 ....



Från Helsingborg ringer den rara tandsköterskan och frågar om jag kan tänka mig att flytta fram tiden för rotfyllning, ja, ett par dagar?

Jag säger att det kan jag.

Verkligen.

7 kommentarer:

Lisette sa...

Inget särskilt svårt beslut kan jag tänka mig ;))

Annas mamma sa...

Ja jag har faktiskt tänkt på din rotfyllning;-) har ju samma problem själv med en tand för första gången, du hade visst mer erfarenhet. Jag fick också detta framflyttat till den 27 jan. Men känner av det en del och vill inte ha mer problem, jag tänkte göra når drastiskt som att dra ut eländet för den sitter längst in. Maken avråder men jag tänker det kan bli problem i framtiden igen. Och det är inget att göra en porslinstand på. Har du något bra råd tro? Tänder är lite svårt att förstå sig på, annan medicinsk kunskap har jag men i detta fall får jag förlita mig på tanddoktorn. Och som kronan på verket så träffar jag den ene efter den andre med samma problem och komplikationer efteråt, en ska operera in en ny hjärtklaff den 28 jan p g a tandutdragningen före jul. Lät ju uppmuntrande. Ursäkta det långa inlägget om tänder, du har ju ont i knäet också och det räcker säkert mer än väl. Kram

Elisabet. sa...

Lisette: ,-) Nädu. Det var enkelt.

Annas mamma: sitter den längst inne, då skulle jag också dra ut den, men min är längre fram.

Jag vet en man som fick en visdomstand utdragen och jag ringde honom på kvällen och då hade han såååå ont .., (det var på tandläkarens inrådan den drogs ut, en visdomstand som HAN inte hade besvär med ...).

Lite senare på kvällen hamnade han i respirator på Varbergs sjukhus,

Nåja, han blev ju bra, men gud, så rädd man hann bli.

Själv har jag dragit ut tre visdomständer utan minsta bekymmer, så några rad .., det kan jag inte ge .-) Lycka till!

Rexxie sa...

Nämen, var tog insikt 199 vägen?

Elisabet. sa...

Rexxie: glömde jag den? Då får den bli nästa .-)

Rexxie sa...

Japp, jag föreslog ju att nr 199 skulle bli att du tröttnade på mig, men det föll tack och lov inte ut i god jord!

Elisabet. sa...

rexxie: det gör jag aldrig! Du är som en ettrig terrier som aldrig upphör att apportera (läs: gräva fram fakta åt oss andra latmaskar ..) och såna tycker man om.

Terriern, alltså .-)