lördag 23 januari 2010

T a c k ....


.. vill jag säga till SVT för den här omgången av Stjärnorna på slottet.

Fem trivsamma timmar framför tv:n på lördagkvällarna.

Inga intriger.

Härlig musik (särskilt ikväll).

En massa vänskap.

Och humor.

11 kommentarer:

Anita sa...

Jag håller helt med dig Elisabet! Det har varit trivsamt och underhållande. Tommy Körberg är en favorit sedan länge för mig - vilken röst! - och i de här programmen har jag fått flera favoriter..

Har önskat ofta att jag fått vara med på ett hörn.. Och bara njuuuta!

Allt gott!

Elisabet. sa...

smulan: ibland har jag tänkt .. ja, nu kommer det nog något skitprat om någon av de övriga .., men INGENTING!

Så befriande!

Stor kram till dig och klappa stövaren lite extra .-)

Turtlan sa...

Instämmer och Tackar det varmaste jag med!

Låg i soffan och mest bara njöt!
Mer tänkte jag också.
Men tyvärr var det sista avsnittet.

Hoppas jättemycket att det kommer en nästa serieomgång.

Snälla snälla SVT!!!

gunnar i vaplan sa...

Phuu.. äntligen blir det plats på SVT för schlagerfestivalen.
Först en långfilm nästa lördag sen så blir det scchlagertävling för hela slanten vaje lördag kl 20.00
Härligt :-)

Elisabet. sa...

Turtlan: ,-) Ja, det har varit trevligt!

Gunnar: skojar du? Eller menar du verkligen allvar? Tittar du på Melodifestivalen? (Det gör jag .., med stor glädje, men jag trodde inte att du ....?)

gunnar i vaplan sa...

Elisabet, här skojas det inte. Jag gillar verkligen att titta på schlagerfestivalsprogrammen men därmed inte sagt att jag gillar det jag ser och hör - så är det i alla fall :-)

Bloggblad sa...

Det jag tycker är bäst är att deltagarna har några år bakom sig att berätta om. Jag nästan kräks på 18-åringar som berättar om allt vad de varit med om... och har lösningar på alla världsproblem. Och vet hur alla slipstenar ska dras. Vackra och släta, ja. Intressanta? Njae... Alla människor är iofs intressanta, men jag blir lite lätt trött på att teve så ofta osynliggör alla med några år under hakan.

S o F sa...

En mycket bra omgång - ikväll skrattade vi gott flera gånger. :)

...plus att det blev stämningsfullt på slutet med Tommys sång och vänskapen mellan honom o Kjelle.

Bästa omgången hittills!!

Varma kvällshälsningar

Monet sa...

Jag är så glad att vi lyckats koppla in SvtPlay till vår tv så att vi båda kan titta också på utvalda svenska program här i vårt franskdominerade Provence. Något senare än ni andra kan vi se det men dock en lördagkväll

Så igår var det På Spåret och ikväll Stjärnorna. Och vi håller med alla andra: det har varit en rolig, insiktsfull och lekfull serie med härliga människor. T.o.m Björn Ranelid faller i god jord, när han gasar runt där på sin moppe som en liten pojke.

Jag vill också vara lika "fnittrig" som Meg när jag är 77 och lika vardaglig som "Sivan" är redan nu. Tommy är bara sååå bra och Kjell likaså. Underbart med människor som rakryggat står upp och säger vad de tycker och sen också står för det! Så var ju alla tre männen slår det mig. Mera sånt.

Elisabet. sa...

Gunnar: det är ungefär så det är här .., jag är inte så värst förtjust i schlagermusik, men tycker om hela konceptet med Melodifestivalen .., att det är samma år från år .,. samma sorts trailer med mycket humor i, ja, sånt!

Bloggblad:ja, det är en viktig sak du tar upp! Kanske beroende på att vi själva är i den åldern ..., man känner helt enkelt inte igen sig?

S o F & Monet: precis! Allt det ni tar upp, tyckte jag om i den här omgången. Minns Börje Ahlstedt som var som en primadonna ...! Och jag höll på att svimma när Meg W:s ålder togs upp. Sjuttiosju år!!!

Anonym sa...

Nja, Gunnar, schlagerfestivalen tycker jag nog i stort sett är tråkig, skrikig och gapig.
Men det finns ju böcker som fortfarande är olästa, korsord som inte är ifyllda och prov att rätta så det ordnar sig nog ändå.

PV