fredag 22 januari 2010

På agendan ....


Handboll. (många ystadpågar i laget och jag undrar hur många handbollsfantaster som får andas lugnt .., sicken spännande match!) Förlust!

Kvällsmat med förhoppningsvis gott vin - nånting med djävulen -. Supergott.

På Spåret. (halleluja! Åååå, så jag höll på Birro-laget och å, så duktig hon är hans kompanjon!

Skavlan. (heja! Medelmåttigt program ikväll. Bäst är mannen som intervjuar folk på stan.

Du har mail. (den är sååå smörig, men det hjälps inte .. jag tycker om den! men ska man verkligen orka vara uppe så länge?)

14 kommentarer:

gunnar i vaplan sa...

Försökte se på "Skavlan" i kväll. Det måste ju vara nåt speciellt med hans program eftersom det är så omtyckt.
Jag tycker att programmet är väldigt, väldigt smörigt, pysmysigt och såsigt - inga stora överraskningar precis. Inte ens roligt...

Summan av TV-kvällen = att "På spåret" är bra, men "Skavlan" är ganska mycket mindre bra.

Lisette sa...

Instämmer med gunnar i vaplan!

Elisabet. sa...

Gunnar och Lisette: ja, ikväll håller jag med er båda! Dessutom är jag väl den enda i det här landet som inte tycker att R.G. är världens roligaste.

På Spåret var bra, men själv var jag usel.

Och jag ska aldrig mera tycka att jag skrattar högt.

gunnar i vaplan sa...

Se där, där tycker vi inte lika, R.G tycker jag är otroligt orolig och överskattad, hittar inget roligt i honom längre, han var kul för "länge, länge sen".
Det är vad jag tycker.

Elisabet. sa...

gunnar: ja, men då tycker vi ju lika då! Det var ju det jag skrev. Att jag väl är den enda i landet som INTE tycker att han är så himla kul.

gunnar i vaplan sa...

Hmmm... läste slarvigt.
Vi tycker ju lika :-) även när det gäller R.G

Elisabet. sa...

gunnar: just det! .-)

Ingela sa...

Det var första gången som jag tyckte att det fanns något intressant hos densamme R. Det finns måhända en man bakom alla gubbar. Ja den gör det förstås, han har ju familj.

Mian sa...

Vi drack också lite vin: Casillero del Diablo, månne samma sort som ni drack?

Vi var hyfsade i På spåret i går, en tia och ganska bra på de flesta av på frågorna, men det är ju lättare att sitta i soffan och tävla. Matfrågor spikar jag alltid :)

Skavlan har vi tröttnat på. Jag stör mig en smula på hans trista ljusa skjortor med uppknäppt i halsen :) fånigt av mig...

RG glimtar till ibland, men jag håller med: han var bättre förr. Men jag tycker allt att han gjort en del riktigt riktigt roliga roller/figurer genom åren.

Elisabet. sa...

Ingela: ja, det kan jag hålla med om .., men jag är ingen fan av snubblande fåntrattar som han ibland spelar.

Mian: Skavlan är bra på att låta gästerna prata i fred .. men antingen så har gästerna inte varit lika intressanta eller så ..., ja, jag vet inte ...?

Ibland saknar jag Ingela Agaard.

Elisabet. sa...

Mian: jo, det var samma sort! Riktigt gott!

Anna-Lena sa...

Ja vad duktig hon var, och jag förstår preccis vad du menar med högt skratt... de är inte så lika i sättet precis syskonen....

Bloggblad sa...

Jag har så himla svårt för poet Pretto. Han figurerar ofta i vår lokaltidning och nästan gråter över hur lite uppmärksammad och erkänd han blir... ändå är han med i nästan varje program och minst en gång i månaden har de en artikel om honom.

Elisabet. sa...

Anna-Lena: ,-) Du förstod på pricken.

Bloggblad: ja, han är verkligen i ropet just nu .., men jag har aldrig läst nånting av honom, så egentligen kan jag inte säga så mycket. Nästa lördag är det han i Bo Kaspers som hela tiden rufsar om sitt hår .., och har en så till synes trevlig fru. Jag får väl hålla på dom .-)