tisdag 19 januari 2010

Till annannan ...



... som har tagit sig ton och påpekat att jo, nog är det väl trevligt med fönster, men nu vill hon gärna se nånting med sigge nilsson.

Det är till att ha krav.

Men är man lydig så är man .., och här är en liten kortfilm med handling.

Att gardinerna ännu inte är upplagda, det beror på att jag inte har hittat det andra paret och eftersom det tydligen kommer att sluta med att helt nya gardiner får inhandlas, så får dom här släpa i parketten tills dess.

Ja, det är lika bra att berätta det, så Vän Av Ordning inte får hjärtsnörp.

// Som synes är pElle inte på sitt bästa humör. Han har det inte lätt numera. I sängkammaren står pElles alldeles egna rottingfåtölj med skön filt i.
Den fåtöljen har sigge nilsson nu utsett till sin och inte det minsta hjälper det att pElle står nedanför fåtöljen och stirrglor på den där fräcke krabaten, nää, han, sigge, han bara sover vidare! Och pElle suckar och går ner till pallen, den vid elementet.

10 kommentarer:

annannan sa...

Underbar!! Stort tack

Elisabet. sa...

annannan: .-)

Mian sa...

Precis lagom mycket handling. Lite småspännande, men inte så mycket att man är tvungen att hålla en kudde framför ögonen.
Vackra skådespelare.

Elisabet. sa...

Mian: hahaha! Du är obetalbar!

Ellis sa...

Söööt-Sigge! :-)

Love, literature and gardening sa...

Trendigt med gardiner som släpar i golvet. Sonens nya vardagsrumsgardiner har ca 40 cm extra i en snygg hög på golvet. För korta gardiner ser så ängsligt ut.

Love, literature and gardening sa...

Attan också jaj kan inte SE siggefilmen i iphonen!

Elisabet. sa...

Love, literature ..: nå, nu bryr jag mig föga i trender, för att inte säga - jag bryr mig inte alls! - så detta är ett provisorium ,-)

pv har ett sjå med mig .., ibland har jag nattlinnet felvänt, så sömmen är utåt. Det spelar absolut ingen roll för mig, tvärtom, det är nästan skönare att slippa sömmarna mot huden!
Men pv, som har vänster tumme upp och är mattelärare och har fyrkantig hjärna, han irriterar sig .-)

bettankax sa...

Ååååååååååå inte nattlinnet på avigan, säger hon med vänster tumme upp!

Elisabet. sa...

bettankax: "inte kan du ha nattlinnet så där!" säger pv bestört.

"Jaså .., kan man inte ...?" svarar jag då.

Och kära bettankax, nattlinnelagens paragrafer säger INGET om huruvida sömmen ska vara på ut, - eller insidan, hälsar lagrådet Nilsson.