onsdag 17 augusti 2011

Kväller, den tredje dagen ....


Bilden är klickbar.

Och från Skrea Camping kommer den rara f.d. svägerskan (född 1944 och ser inte ut att vara en dag äldre än femtio! "Måtte man få hennes gener ...", sa AP och loooog, det var förra sommaren .., ja, den fastern går inte av för hackor ...) och hennes vänner Tage och Kerstin och så de två småhundarna.

Det blir middag och efterrätt och sen promenad ner till småbåtshamnen.

Solen på väg ner .., hästarna lite längre ut på klipporna.

Alltid när det ser ut så här, tänker jag på Irland.

Eller Skottland.

Och jag tänker på det där älsklingsfönstret som jag ofta har visat .., taget genom ett köksfönster och med två hästar som går och betar där utanför.


I timmar leker Harry och 1-åringen Charlie!!

Ååå, så dom springer och Harry har inte en chans .., Charlie är snabb som en hundrameterslöpare och tvärstannar lika plötsligt och då kanar antingen Harry iväg eller snubblar på sina älgben eller ramlar omkull och när han väl kommer igång igen, är Charlie långt borta.

Och så börjar allt om igen.

Dino är åtta år och har minsann ingen lust att leka.

Sånt är för småttingar.

När vi kommer hem försöker den snabbfotade hunden att mopsa sig mot pElle.

Det skulle han inte ha gjort.

Då talade vänstertassen .., och sen var det slutmopsat.

9 kommentarer:

Fourmum sa...

Ursäkta tjatet, men såå vackert!

Elisabet. sa...

Fourmum: ja, det blir väl lika tjatigt med alla dessa solnedgångsbilder, men jag faller pladask var gång jag är där och ser detta ljuvliga ,-)

bettankax sa...

Innan jag läst klart tänkte jag på Irland och din favoritbild. Tänk så "nära" det kan bli i detta livet:) Underbart vackert!

Elisabet. sa...

bettankax: fantastiskt! Ja, att du tänkte på samma sak ,-))

fourmum sa...

Jag menade förstås att jag tjatar om hur vackert det är ;) Apropå solnedgångar så har jag jagat solnedgångar hela sommaren och har jättemånga Men jag väntar fortfarande på den där perfekta när solen går ner över havet. Hade den nästen när vi var på Gotland.. Funderar på en tripp till västkusten.. Promenera på stranden, plocka snäckor och vackra stenar :) Känna vinden och bara njuta, det vore bra för min, för tillfället något överhettade hjärna.. Ha en bra fjärde semesterdag!

Elisabet. sa...

Fourmum: jo, jag förstod hur du menade ,-))

Men jag är likväl så himla enjängd ,-)

fourmum sa...

Hmm, enjängd? Har iofs bott lite här och där i landet Sverige, skåne, västmanland och Norrbotten, men det ordet känner jag inte igen ;)

Elisabet. sa...

fourmum: ensidig .., gör samma sak jämt och ständigt ,-)

fourmum (via mobilen) sa...

Ah, nu när jag vet så "hör/ser" jag ju det ;) Enligt min omgivning så har jag "snöat in" på solnedgångar :) Enligt min egen mening så samlar jag minnen och intryck så de ska räcka under vintern till nästa sommar..