söndag 13 november 2011

Kompisar ...


"Hej alla mattes bloggvänner!

Det är harry som skriver. Så här min nye kamrat ut; han som heter Elvis och är en labrador.
Han ser precis ut som Meja i Ystad, ja, först trodde jag att det verkligen v a r hon som kom på besök, men Elvis, han är mycket större och starkare .., det händer att han brottar ner mig när jag försöker nafsa i hans öron!

Jag tycker jättemycket om honom.

Natten mot idag låg vi nära varandra och det gör vi på dagarna också.
När vi är ute, så jagar jag honom hela tiden och Elvis har inte lika bra kondis som jag, så han brukar sätta sig och vänta tills jag kommer nära, dåååå först jagar han mig och vet ni, han äter upp sin mat jättejättefort, matte sa att det tog nog inte tjugo sekunder innan han ätit upp sin mat!

Elvis är en Äkta Hund.
Han har s t a m t a v l a.

Det har inte jag.
Jag är en gatukorsning och det är inte alltid så roligt att vara sån .., min pappa var labrador och min mamma vallhund och min morfar var visst smålandsstövare, ja, men matte säger att jag ändå är finast i världen!
Matte, hon bryr sig inte så mycket i det här med titlar.

Nu ska jag leka lite med Elvis innan vi går och lägger oss.

Hej då från er vän, Harry Nilsson."

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, hej Harry!
Jag har skrivit till din matte förut, men nu har jag en fråga till dig:
Är det pElle som har lärt dig att skriva?
Jag bor i Oslo, och jag tycker att ni båda svarta krabater ser jättetrevliga och fina ut! Så du får hälsa detta till Elvis!
Hälsningar från Monica.

Elisabet. sa...

Monica: nej, jag har sett hur matte gör .. hon sitter nästan jämt vid skrivbordet och då brukar jag titta och jag lär mig snabbt, må du tro ,-)

Chipper sa...

Precis sådär gör jag också! Så som Elvis. Chatter har mycket bättre kondition än mig, så jag sätter mig och lurpassar... och just som hon passerar kastar jag mig fram och jagar efter henne. Och föresten skulle jag också äta upp min mat på 20 sekunder om matten bara inte stängt in den i en lurig automat. Jag tycker allt att han verkar vara en hyvens kille, den där Elvis!
/Chipper