fredag 25 november 2011

Så här var det ...


Under mina år på Ica Supermarket i Ystad skojade vi en gång om vilka egenheter var och en hade. Jag visste precis hur det var med mina .., en av dem var (och är) att jag ideligen får fixa till behåbanden som kasar ner!
(En annan egenhet var - och är - att jag vid våra måndagsmöten alltid kom på saker allt eftersom .., och till sist, när jag hade sagt vad vi kassörskor hade på hjärtat och tackat för ordet, då inväntade dom andra mig .., ja, nån minut eller så och så sa Tina leende ..., "är du verkligen säker på att du är klar ...?" och det var jag ju inte, för då kom jag på nånting annat .., precis som jag gjorde nu - det just den här kursiverade biten handlar ju inte om behåbandet ...).

Förmodligen är jag misskapt, för det spelar ingen roll om det är en åttahundrakronorsbehå eller en för en tredjedel av priset; resultatet blir detsamma!

Häromdagen berättade jag för någon i charken om detta mitt problem .,. hur jag får hålla på och dra upp banden och ibland kasar båda två ner!

Döm om min förvåning när jag för en stund sedan kollade min mobil (den som oftast ligger och vilar, saligen insomnad utan batteri ...) och fann ett meddelande, ja, det ni ser på bilden.

Avsändare visade sig vara mina arbetskamrater .., jag gissar att det är den filuriga Anne-Marie i charken som skickat detta ,-)

Vad dom INTE vet, är att precis när jag kom in till sjukgymnasten Pär, så sprätte det till och så lossnade helt enkelt vänster behåband - tjopp! - sa det, och jag försökte diskret att hålla behaget på plats, men det vet ju alla över femtio .., att tyngdlagen fungerar fantastiskt bra ibland och nu blev jag helt sned och vind .., med ena tutten hängande någon decimeter längre ner än den högra!

Och idag, vad hade hänt då?

Jo, harry nilsson har bitit av det högra behåbandet.

Just så.

8 kommentarer:

ab sa...

Sy ett band tvärs över båda banden i ryggen en liten bit nedanför axlarna! Eller ta loss banden i ryggen, korsa dem och sy fast!

Elisabet. sa...

annika: ja, jag har funderat på det också .., för det är extremt enerverande! Eller så får jag skaffa mig en sport-behå .., det är väl den enda formen av sport jag kommer i närheten av ,-)

Tack för tipset!

Leina sa...

Ha ha ha ha.... Skratar så jag nästan faller ur soffan... =) Leeeer... Du är inte ensam om problemet... Med tyngdlagen också...

Elisabet. sa...

leina: den dyra behån jag hade, den HÖLL i alla fall .., jag tror nog att jag går upp en prisnivå vid nästa köp ,-)

Rexxie sa...

Är du säker på att du har rätt storlek då? Såg någon uppgift att 75-80% av alla kvinnor har fel storlek...

Anonym sa...

Att dra upp BH-band som kasar ner kallas för internationella kvinnorörelsen.
/Mimmi

Anonym sa...

Jag har exakt samma problem som du med BH-banden, de bara hasar ner. /kram Agnetha

Elisabet. sa...

Rexxie: jo, det är jag .., och jag har haft samma problem hela livet!

Mimmi: hahaha, så finurligt!

Agnetha: vi är nog många som kan vara med i den föreningen ..,-)