fredag 16 december 2011

Två fredagsfönster från Houston, Texas ...


I ett inlägg pratas det om ljusslingor, och jag berättar om min "Glänsa" (från Ikea) som jag tyckte så oerhört mycket om, ja, jag hade den i min lägenhet i Ystad .., det var ju där det var så höga och vackra fönster!

Då kommer Cecilia i Houston ihåg att hon måste sätta upp sina Glänsa-slingor och ser man på, när jag öppnar mailen nu på morgonen .., då finns där en bild från Texas som visar dom fina slingorna!

Är det inte härligt, så säg!

På köpet får vi även ta en titt på Cecilias make, mr Ricardo, som sitter där i soffan med fjärrkontrollen i högsta hugg.

Tack och bock! säger jag.

5 kommentarer:

SoF sa...

Åhhhhh!! :)
Verkligen en fantastisk stämningshöjare.

Tack för fin o mysig bild!

Glad fredag o Trevlig helg tillönskas härmed.

ab sa...

Vilket underbart rum där i Houston, vilka fina tegelväggar! (Säkert en underbar och fin make också, men han syns inte så bra i dunklet. ;) )

Elisabet. sa...

SoF och ab: jag tänkte samma sak .., ett så himla härligt vardagsrum och tegelväggarna gör att det ser lite rustikt ut .., men ändå ombonat!

Cecilia i Houston sa...

Tack för de fina kommentarerna om tegelväggarna. Det var bla dem vi föll för när vi först såg lägenheten. Takhöjden är en annan favorit. Det sitter alltid hårt åt att få upp slingorna, men när de väl är på plats så är de verkligen en humörhöjare.
Maken är nog nöjd med att gömma sig lite i dunklet, jag grämer mig lite över att katterna befann sig i sovrummet när kortet togs...

Elisabet. sa...

Cecilia i Houston: men det finns kanske fler fönster där katterna kan komma med på bild ,-))