fredag 19 oktober 2012

Och så en liten sammanfattning ....

Foto: Barbro - den energiska -.
Vinnare i veckans dragning, det blev min kusin Barbro - "Mellansystern" -, hon som är utrustad med lika mycket energi som åtminstone en reaktor i ett något av våra kärnkraftverk.

Vad hade hon berättat om?

Jo, hon hade äntligen tagit sig i kragen och målat tak och väggar i lillstugan vid Skulesjön och sen blev det kräftor till middag på moster Gunvors vackra, gamla bord.

Anne i Mantorp berättade om glädjen när äldsta barnbarnet promenerade alldeles själv från skolan och kom på besök till Anne ..., och Kerstin Hedgren i Skåne hade gjort sällskap med sina två yngsta döttrar och tillbringade en heldag på Gekås i Ullared (det som Ulrika kallar för sjunde graden i helvetet .. , men nu var det sällskapet som utgjorde glädjen för Kerstin!).

Tröstprisvinnare (de härliga vykorten som Olga Magnusson i Tensta förärat oss!) blev mossfolk.
Hon hade varit på café tillsammans med en god vän - det var nästan ett halvår sedan sist - och ååå, så hon njöt!
Jo, klicka på länken till Olga, så ska ni få se något vackert och vilken musik!

Eva på Frösön hade äntligen lärt sig att säga "nej" och på kvällen var det valpkurs med Otis - som var totalt slut på efteråt -.

Foto: Helena/Cruella
Cruella hade tillbringat några dagar i Paris hos sin syster och tankat energi och glädje!

Foto: Monet ...
Mera Frankrike!
Monet deltog i Nordiska Konstrundan och ställde ut sina egna tavlor - bilden har jag norpat från Monets sida - och hon berättade om hur bra det hade varit .., maken som satt och spelade piano och intresserade besökare som vandrade runt i salongen.

Från Frankrike till Småland .., ty i Kalmar hade sportigajenny varit på besök och hälsat på en kompis och inte nog med det; en annan kompis hade nedkommit med en liten Julia - stor glädje -! 

Kerstin i Dalarna har en son som inte har lagt särskilt mycket krut på att skaffa körkort, men se nu .., nu var det fixat ..., och kan man tänka sig vilken förändring som då inträffar .., plötsligt börjar sonen hänga tvätt och handla .., hmmm, kan det möjligen vara så att han vill låna föräldrarnas bil? undrar Kerstin.

Cecilia N i Härnösand hade övernattat på kompisens bäddsoffa ..., Turtlan hade, tillsammans med en sjuksköterskekollega, åkt till en patient som inte bor alldeles i närheten och på tillbakavägen blev det grovarbetarlunch och därtill efterrätt och Turtlan skrev - leende -, att det var inte enbart bilen som rullade på hemvägen! 

Foto: Ulrika
I Västmanland hade Ulrika och Marcus fått smått .., jominsann, det tar sig .., till familjen kom nu en liten kattfröken som av Ulrikas nygifta stickvän Lisa, fick namnet Virka. 

Dessutom var Ulrika överlycklig för att båda sönerna nu skulle tillbringa mera tid i Striberg! 

Den STORARTADE Ann i Göteborg hade förärats en "rap" av sina båda söner - flera verser !! - allt publicerat på Facebook och detta rörde Ann till tårar! 

Och när jag frågade PV, så sa han att detta att vi fick kaminen i huset, det var nog förra veckans bästa.

Själv hade jag oerhört svårt att komma på nåt .., det var nog en eller annan promenad längs havet, förmodar jag.

Så var det under förra veckan!

Tack till er alla! 
Vinsterna postas i helgen!

Inga kommentarer: