onsdag 12 december 2012

DBFV för Ann i Göteborg ...

Här gäller det att vara med näst sista gången”!
Det bästa som var förra veckan var nog ändå att lille pudeln Sigge kom och spenderade tre dagar hos mig när husse jobbade.
Han är rysansvärt skällig och ängslig och skäller på alla ljud och kommer någon in eller det ringer på dörren så går han upp i falsett.
Han fick följa med till STORARTATS ateljé och då låg han snällt och vaktade under mitt klippbord mesta tiden – eller tills det kom någon kund till min kollega Eva.
 
Efter jul ska ham flytta till Kungälv, så då får han skälla hos en ny dagmatte.
MEN en glad nyhet är också att min “gamla” daghund, storpudeln Addis, ska fira jul och nyår hos oss. Då ska hans matte fara iväg till Canada och han får stanna i Sverige. Det kommer att bli roligt och han är så himla snäll och skäller aaaaaldrig!
 

3 kommentarer:

Monet sa...

Men! Jag tror din blogg kryllar av svarta pudlar Elisabet. Jag får lägga in bild på min Dessi också som komplettering!

Anonym sa...

Doris skäller också så fort det rör sig ute i trapphuset eller om vi möter någon särdeles läskig människa, ja nästan alla människor.
Är det typiskt för små pudlar????
Anne i Mantorp

Ruta Ett sa...

Anne i Mantorp:
Jag vet inte hur typiskt det är för små pudlar, men i Sigges fall beror det nog mycket på att han är en ängslig liten hund. Han har en husse och en matte, som har delad vårdnad om honom och som dessutom har nya relationer. Han är annars en trevlig och mysig kelgris, men skällandet stressar mig onödigt mycket.