måndag 9 april 2018

Jo, men det blev en massa glädje! 


Vad handlade det om den här gången .., ja, men det visade sig bli en blandad kompott.

Anna-Lena (förut i Tumba), men nu i Lönsås, hon kände glädje över att maken John nu blivit friherre och på heltid kan sköta om det där underbara huset som dom köpte tillsammans! Själv får hon pinna på och arbeta lite till. Det är utsikten från ett av fönstren som skymtar längst uppe till vänster.

ellem i Skellefteå hade varit på textilfest och lärt sig "kroka", lägg därtill att hon träffat en massa trevliga människor som givit henne såväl glädje som energi. Mindre roligt var det här bältrosen.

Barbro i Brämhult skriver så här:
På annandag påsk besökte vi Brämhults gård, som ligger alldeles i närheten.
En stor svinalänga från 1950-talet som gjorts om till en fantastiskt fin lokal. 
Den passar till en massa olika tillställningar t.ex ; fest, bröllop, föredrag, sång och musik, olika typer av träning och inte minst som lokal för en konstutställning.
Perfekt.Allt blev så lyckat. Vädret var strålande, konsten tilltalade mig verkligen, fina fräscha lokaler och trevligt café.
Å så fick jag chans att utöva min hobby - fotografering = NÖJD!
 
AP och Micke tillbringade delar av påsken i landet Halland. Efter all mat och all godis var det dags för gym och hon kände glädje över att bli så väl bemött på gymet, ja, dom kände sig välkomna och behövde inte ens betala! Det var där hon testade detta att hoppa över en häck, så där som hennes förebild Sanna Kallur. Hela 40 cm hoppade AP! Det tar sig!

Ulrika skriver så här:
Så jag har tillbringat helgen i Sörmland och lyssnat på favoritmusik och eldsprak och huggit ved och skrattat och sovit med en katt på magen och suttit i lä mot en ladugårdsvägg och känt solen mot ansiktet. Det är jag så tacksam för.
 
Barbro i Uppsala .., hon hade fått ett kärleksfullt bevis av sin S, ja, på att våren är på gång .., två små gula tussilago! Glädje!

Friherrinnan har haft besök av finaste väninnan Anne-Marie (ja, hon är verkligen såååå rar och go och omtänksam, det kan jag intyga och Shejken får gå på evighetslånga promenader flera gånger om dagen, ja, nästan mitt i natten ,-) ..,. hon har tagit sig ett kärringadopp i havet (igår) och hon har varit på ultraljud av hjärtat och det verkade inte alltför eländigt .., och sist av allt besök av Göran och Jenny.

Kerstin i Dalarna har varit trött och orkeslös en längre tid, men nu, äntligen hade hon i alla fall återfått lusten att SY! En fin väst till barnbarnet blev resultatet!

Och slutligen min egen glädje handlade om påskbesöket (dotter och bonusdotter med respektive) ., det var den supergoda middagen hos Eva och hennes Långe Man .., det var boken om fotografen/konstnären Severin Nilson (med 1 s) och det var värmen som kom och gårdagens dopp i havet.

Inga kommentarer: