tisdag 5 november 2019

Inget sömnpiller ....


Foto: Anna Johannessen

Igårkväll var jag ovanligt pigg och kunde omöjligen somna.
Då surfade jag runt lite på sr.play och upptäckte att jag missat Söndagsintervjun i P1 med Martin Wicklin. Ja, jag arbetade ju i söndagsförmiddag.

Såg att det var skådespelerskan Yvonne Lombard (med sina typiska glasögon) som var gäst och tänkte att det kunde nog bli intressant. Det blev långt mer än så; det blev ett jättefint möte mellan henne och programledaren.
Och titta på bilden .., kan man tro att den här kvinnan är NITTIO år!!

Här en länk till programmet om någon vill följa med på en härlig livsresa.


Annat som gjorde hjärtat glatt.
Jo, jag köpte mig en bukett tulpaner igår. Många människor anser att sånt ska man inte syssla med förrän efter jul, möjligen, möjligen en bukett röda tulpaner till julbordet .., men nu tillhör jag ju den sortens människor som inte bryr mig i sånt, så nu har jag fördelat bukettens blomster i tre olika vaser - en i vardagsrummet, en enda liten tulpan här till höger om där jag sitter och tre på köksbordet.
Det är inte klokt så lycklig jag blir!


Tar Harry och går ner till stranden.
Isvindar även idag, men nu är jag mer påpälsad.
Möter en för mig obekant kvinna (måste ju bo längst ner på vägen) och vi hejar och hon säger att hon är på väg till det stora hönseriet för att köpa ägg. Jaha, ja.


Ännu finns några små tuvor med blommande trift. Ljuvligt att bo i ett land med olika årstider, även om dom inte är lika vitt skilda åt som hemmavid.


Nu är allt som vanligt igen med Harry. Han är glad och sprittig och skuttar omkring lite på stranden .., vill kanske att jag ska kasta nån pinne ut i havet, men jag hittar inga pinnar, så det får vara. Mängder med ilandflutna brännmaneter ligger i sanden. Harry noooosar lite, men bryr sig föga.


Och nån har tappat "sitt ord och sin papperslapp" .....


Men gråter förhoppningsvis inte övergivet.



Hur många gånger läste inte mamma upp detta för mig ...?
Till sist kunde jag den utantill.

Nu blir det kaffe!

Inga kommentarer: