onsdag 30 december 2020

Dagens fönster ...

... eller kanske mer "dagens utsikt", men dock genom ett fönster; köksfönstret. 

Amaryllisarna som vi fick av Hilda - som tack för hjälpen vid flytten, om jag inte minns fel -, har nu också tackat, men för sig, efter att ha blommat så fint i  v e c k o r! 

Likadant är det med julstjärnan, även den är på den så kallade upphällningen. Och hyacinterna. Pv är flink på att elda i kaminen och förmodligen är det värmen som tar kål på dem?

Idag är det onsdag om ni inte visste det och alldeles strax ska vi gå ut på promenad. Av veterinären fick vi order att inte ta Harry på några längre rundor, ja, så länge han inte är helt bra i bakbenet (han har svårt att gå i trappor och ta sig in i bilen just nu), men lite frisk luft ska vi väl i alla fall få. Kanske t.om ett dopp i havet, i Skallkroken? Frågar pv. Jodå, han är med på det. Då ska jag bara värma glöggen och ordna med termos och koppar.

Over and out! 

2 kommentarer:

Annannan sa...

Så skönt att Harry blivit omsedd och att det inte var någon anledning till oro. Krya på dig, Harry, och hoppa försiktigt!

Elisabet. sa...

Annannan: Harry hälsar att nu, sen han slapp Det Hemska Besöket i Slöinge, är allt mycket bättre. Och det här att han skakade som ett asplöv i väntrummet .., det var inte alls för att han var rädd, säger han .., det var lite kallt där inne ,-)