onsdag 8 juni 2022

   Så blev det ....


 Ja, så fick den då komma hem, träsnittet av Gert Aspelin, med titeln "Uppstigning". Om ni bara visste hur jag velade när det gällde ram .., herr rammakaren testade olika varianter och när jag kom hem, mejlade jag honom och sa att var det verkligen rätt med den här mörka ramen? Men så ångrade jag mig; det var han som hade valt och jag tänkte att han var ju ändå expert. 
"Gör det du tror på!" skrev jag. 

Det kändes konstigt, men kanske beror det på att vi inte har några svarta ramar i huset. Var skulle den placeras? Nåväl, nu får den stå på byrån och invänta detta att vi hittat en bra plats. 


Men jag  ä l s k a r   den. 
Jag tycker sååå mycket om hur han fått fram känslan av två unga töser som kanske tittar på något tv-program .., så där lite halvslött. 


Kanske - eller mest troligt - var detta hans döttrar och ååå, så jag önskar att jag finge se en film där det här hantverket beskrivs!


Nåväl, jag ska fortsätta att lämna in tavlor till inramning. Eller inte bara "tavlor", även teckningar och annat som betyder mycket. 

Och tack herr Aspelin i din himmel - eller var du befinner dig -! För en ytterst billig penning köpte jag tavlan på någon loppis - kanske Erikshjälpen i Halmstad - och den är för mig, oavsett färg på ramen, till stor glädje.

3 kommentarer:

Babsan sa...

Ramen är perfekt om du frågar glasmästarfrun men så är jag ju väldigt förtjust i svarta ramar🙊

Elisabet. sa...

Babsan: så himla praktiskt att vara gift med glasmästare!! Tack för input! Det kändes bra.

Babsan sa...

Glasmästaren som har blick för passande ramar (väldigt duktig) tycket den var perfekt