torsdag 16 februari 2012

Man kanske skulle titta in hos Rosa ...?



Madamen i Portugal berättar om sybehörsaffären

Ni vet, den där hon köpte det där finurliga, det som jag ska använda när jag skickar uppmuntringsvinstpaket

Så här skriver hon:

"Retrosaria betyder sybehörsaffär.
Fast den här är en RetROSAria för den drivs av Rosa Pomar, som också har en blogg med många fina bilder på temat tyger och garner och modernt och traditionellt. Hon lägger sig vinn om att välja garner i naturmaterial och har nog det bästa urvalet av portugisiska garner i sin butik. Som ligger en trappa upp i ett gammalt hus i kanten av Alfama i Lissabon.

När du kommer till Portugal åker vi och hälsar på Rosa i hennes butik!"

3 kommentarer:

Biggan B sa...

Digital halvpanik....min dator har börjat leva ett vidlyftigt eget leverna, ibland vill den ibland inte...kan vara ålderskrämpor...nu håller jag tummarna att den vill hänga med ett par dagar till..vem kan missa uppmuntringslotteriet? Inte vill jag misa den glädjestunden in´t!!
Skulle vilja uppmuntra dig och maken på något sätt, ni som med så´n iver och entusiasm och glatt humör genomför det här underbara, vecka ut och vecka in. Säger som drängen, när han lämnade pigan på morgonkröken "HEDERS"!!!

Elisabet. sa...

Biggan B: ja, det är inte så mycket bättre här .., den här datorn har gått på halvfart så länge, så jag väntar varje dag att döden ska inträffa ...,-(

gunnar i vaplan sa...

Till er båda: Se till att göra en "backup" på all det viktiga som finns i era datorer, typ bilder och egna skrivna brev ochanteckningar, allt annat går att hämta hem igen.
Bara ett tips från en som har drabbats om flera datorhaverier :-)