söndag 19 februari 2012

Nästan som Syrien ...., nej, värre!

Sällan, för att inte säga aldrig, har jag haft så många våldsamt upprörda män i kassan, som idag.

Mest män i min ålder och uppåt.

Och när den här mannen kom och handlade, sade jag att om TV4-nyheterna inför morgondagen har ont om uppslag och vill berätta om vad som retade livet ur de halländska männen just den här dagen, så kunde jag bistå med lite fakta.

"Bra!" sa tv-mannen.

Vad det handlade om?

Vad som fick blodtrycket att skjuta i höjden på dessa män ...?

Jo, detta.

8 kommentarer:

Tankevågor sa...

Ha ha ha....din rubrik Bettan! :-)

HUR kan människor gå i taket så totalt för en sån här sak? För mig är det ofattbart. På FB idag var det en som var helt galen. Tror jag ska sortera bort henne från min "vänlista".... blir alldeles matt av sånt här. ;-)

Anonym sa...

Tänk att en man kan röra om så i grytorna, hoppas TV4 hör av sig........Glad att du blir ompysslad spec efter en sådan dag!!!Å

Steel City Anna sa...

Att just karlar retar sej så. Intressant :) Kanske inte alla karlar som vågar rulla med tungan (halländska män i synnerhet torde kämpa med detta rent fysiskt och dialektalt :) och säga säd och kvinna och mirakel i TV. Men varför skulle de vilja detta? Inte vet jag, men varför bryr de sej då? Kan du inte intervjua nån riktigt arg :)

Pernilla sa...

Haha! Underbart inlägg!

Jag förstår inte hur folk orkar hetsa upp sig, jag nöjde mig med att konstatera att det gick som det gjorde.

Monica sa...

Vad fantastiskt det varit Elisabet om du kunnat gjort en sammanställning, filmat och intervjuat dessa karlar och allt sänts i TV, vilken succé:-). Vet inte vad din arbetsgivare tyckt förstås om du ryckt upp kameran men kul och alldeles unikt hade det blivit. För övrigt, vad man än tycker om "sång"prestationen i sig, tror jag han väcker enorm avundsjuka och ängslan hos låt säga lite jagsvaga otränade överviktiga karlar;-). Ärligt så den kroppen på en 63-åring hör inte till det vanliga.

Elisabet. sa...

Till er alla: jag har verkligen aldrig hört så många ilskna kommentarer och det var liksom ingen hejd på eländet!
En äldre herre loooog lite filurigt när jag klappade honom på axeln och frågade om han också var arg och så sa han ..."men han är ju solbränd och grann, kanske kvinnorna tycker om honom mera än vad karlarna gör?"

Själv tänkte jag att inte är det konstigt att det blir krig i världen, när man kan gå så totalt i taket för en sån bagatell!

Mian sa...

Intressant att detta retar folk så!
Jan skrattade så han kiknade i går kväll och tyckte att det var riktigt kul att Ranelid får komma till Globen. Låten var väl så där, men hela grejen är onekligen rätt underhållande.

Evas blogg sa...

Jag säger som en del ungdomar: "Orka bry sig".

Lett dom hålls på.