lördag 19 juli 2014

Det bästa för ellem i Skellefteå ...

Hej!
När vi kom hem från Värmland låg kuvertet med vinsten i posten. Tack för det! 
Vi har alltså varit i stugan i Ölme i två veckor. Vad som var bäst går inte att säga. 
Det var mycket regn i början men det gjorde inte så mycket. Det är skönt att sitta framför brasan och läsa och tupplura ibland när man är lite sliten. 
 
Vi gjorde en tur till Rättvik oh hälsade på G, en vän sen slutet på 70-talet, som i år fyller 98. Pigg i huvudet men trött i kroppen. Roligt att ses igen.Övernattning i vackra Tällberg. Synd bara att det regnade en del. 
 
Tillbaka i stugan  träffade vi några kusiner med respektive, min bror med fru och son och trädgårdsvännen A-L. Alla möten gav trevliga pratstunder om allt möjligt, gammalt och nytt. Vädret blev fint på slutet och det blev några dopp i Vänern, ca 20 grader. 
Och Elisabet, jag kände som du när jag simmade omkring: lycklig!
 
Nu har vi varit hemma några dar och det har varit väldigt varmt. Alltid skönt att komma hem igen och spännande att se hur det ser ut i trädgården. Krolliljor och schersminer blommar så doften är nästan bedövande på kvällarna när man sitter ute och njuter. Nu packar vi om och imorgon åker vi till Finland och släkten där. Det ska också bli trevligt. Men det får bli en annan berättelse!
 
Hoppa det går bra för dig att börja arbeta igen. Du börjar ju om i den ruschigaste perioden vad jag har förstått.
 
Kram från ellem
 
 
 // Elisabet skriver: jag letade efter Babsans bästa .., tittade om det möjligen hamnat bland skräpposten - som jag ju själv inte rår över -, men där var det inte, däremot dessa rader från ellem, författade den sjunde juli!! Tur att jag tittade där, men hennes rader var dom enda som inte var rent spam.

Inga kommentarer: