tisdag 28 april 2020

Dagens fönster ... och en rättelse.


.... kommer från Ulrika i Närke.
Bilden visar utsikten från stora huset och ner mot hennes eget lilla slott.

När jag först skrev det här inlägget, så trodde jag att Ulrika slutat att blogga (det stod eller står Account Suspended) då såväl hennes vanliga blogg som Bomberget var "stängda", ja, i mina ögon avslutade.
Nu fick jag ett mejl där det står att nej, hon fortsätter, jag hade fel.
Ja, men det var ju bra!
Alltså hon kommer tillbaka, men kanske i nån annan form, ja, vi får se.

En som inte heller hade planer på att sluta och fortsätter att blogga, det är walkaboutsweden, men, hon har bytt från blogspot till wordpress och när jag lade in hennes nya länkadress i min blogglista, då upptog hennes senaste inläggsbild halva min sida; den täckte liksom.

Om jag tar bort miniatyrbilderna där t.ex. Bert eller Mossfolks senaste inläggsbilder finns, då ska det fungera, men det vill jag ju inte .., jag tycker om att ha dem där.
Så för den som - liksom jag själv - vill följa Walkaboutsweden, blir det till att skriva in hennes adress manuellt eller lägga in dem hos er själva på nåt vis.
Bloggen är urnsygg!
Adressen är i alla fall walkaboutsweden.wordpress.com.

Nu är det väl ändå bara en tidsfråga innan vi  trogna bloggare tackar för oss, men ännu ett tag plitar vi väl på, vi som dras med konstant skrivklåda.

4 kommentarer:

Rexxie sa...

Åhh, blev lite orolig för att jag skulle missa walkaboutsweden men så kom jag på att jag har RSS Feed Reader installerad och där ligger walkaboutsweden med (tillsammans med 15 andra bloggar) och scannas av en gång i timmen efter oläsa inlägg! :-)

Elisabet. sa...

Rexxie: perfekt!

Barbro sa...

Tack snälla för att du tänkte över mitt förslag! ♥
Å tack för snäll-ord och länk.

Barbro/walkaboutsweden.wordpress.com

Elisabet. sa...

Barbro: ja, jag ville ju helst ha såväl dig som småbilderna kvar!