måndag 27 april 2020

Måndagmorgon ....

Pv har cyklat till jobbet och jag har fyllt på hos fåglarna, men nu är det väl ändå sista tjugokilossäcken innan det blir höst igen?

Sitter här och lyssnar till Anders Tegnell som intervjuas av Morgonstudions programledare. Jag har ofta tänkt att det kan inte vara alldeles enkelt att vara ansvarig och så säger intervjuaren .."ja, förre experten Si och Så, han (det är nästan alltid en han) anser att det borde vara så här ..." och så ska Tegnell ständigt förhålla sig till vad före detta ansvariga tycker och tror .., kanske före detta chefer eller mentorer som han har haft eller kollegor som han trivts att arbeta med.

Och så ska han dessutom svara på ett sätt som  i n t e  sågar dom forna kollegorna och framför allt inte dum-gör hans och hans nuvarande kollegors teorier.

Det måste vara som att åka skridsko på svag is och försöka hålla sig undan försåtliga sprickor där man kan dråsa rakt ner i iskalla vattnet! Eller att gå på lina på hög höjd.
Hu, vilken position!

Nu morgonkaffe.

5 kommentarer:

Bert Bodin sa...

Jag är verkligen för kritisk journalistik. Men ibland kan jag undra, när det ställs frågor av typen "när är krisen över", i olika varianter av samma journalist i samma intervju. Hörde det senast igår i en intervju med Lena Hallengren.

Vissa frågor har för närvarande inget svar. Så är det!

Barbro sa...

God måndag! :)

Har du testat att gå in på dina inställningar och ta bort miniatyr-bilderna i din blogglista?
OM du gör det, så kan du väl testa att lägga in mig i listan igen och berätta vad som händer.
Det är bra för mig att veta framöver, om någon mer får samma problem som du - med min nya bloggmall.

Underbart vårregnshälsningar:

Barbro D

Elisabet. sa...

Barbro: menar du miniatyrbilderna?

Elisabet. sa...

Bert Bodin: ja, det är så urbota dumt!" Jag hörde en man fråga om han och hans familj kunde fira midsommar tillsommar? Vad tänker man med?

Elisabet. sa...

Barbro: ja, det är klart att du menar dom, nu ser jag ju! Men dom tycker jag ju om .., dom vill jag gärna ha kvar, det är ofta dom som snabbt visar mig när något ser intressant ut :) Jag får helt enkelt gå in till dig på manuellt sätt. <3