måndag 1 januari 2024

Februari 2023 ... 


Då tittar jag på en helt underbar film med titeln 45 år och med Charlotte Rampling i en av huvudrollerna. Hon är formidabel! 

En film som verkligen rekommenderas å det varmaste.

"Det är bara en vecka kvar till Kate och Geoff Mercers 45e bröllopsdag och planering för festen är i full gång. Men så landar ett brev till Geoff på farstun."

(Underlig formulering .., på farstun.)

Filmen kan t.ex ses på Youtube eller Viaplay.


Från Babsan i Roslagen kommer en alldeles perfekt korsordspenna (med suddgummi!) och pennan ligger i ett kuvert som är lite trasigt upptill. 

Där har någon vänlig själ på Postnord satt ett klistermärke där man bett om ursäkt för revan och jag tänker att detta är verkligen så omtänksamt.  


Ännu mera post! 

Nu från min namne Elisabet i Helgerum som postat små, små tomatfrön av sorten Ponderosa, vilka - ett halvår senare, ska visa sig bli till mängder med höst-vintertomater!

Så glad man blir! 

I februari får jag även en bild av min systerson Fredrik och hans fru Shae, boendes i Portland i södra Australien. Fredrik var 2 år när flyttlasset lämnade Tomtebogatan i Stockholm och det är inte många gånger han har besökt fädernelandet.

Det är min syster som förärat mig bilden. Fredrik är född 1977 och är min systers enda barn, Shae - som har lockigare hår än jag själv - är betydligt yngre. Båda är ena riktiga friskusar som åker skateboard, surfar och kastar sig utför svarta pister! 

Detta har dock sina risker .., Fredrik har - för inte så länge sedan - ägnat ett par månader åt rehabilitering av sin skadade axel; ja, det var efter en vådlig vurpa på skateboarden.

Inga kommentarer: