fredag 5 januari 2024

På kylskåpsdörren ...


Lät beställa kylskåpsmagneter hos Önskefoto, baserade på egna bilder. (Ja, upptäckte senare att en av annannans fönsterbilder också kom med!) 

Det finns olika storlekar att välja på - på magneterna alltså - och jag valde de mindre. Aj, aj .., det blev ju nästan som frimärksformat!

Nu sitter somliga av dem på kylskåpsdörren och eftersom kylskåpet besöks tämligen frekvent i det här hushållet ., så blir jag i alla fall glad många gånger. 

Där är ett stort vykort (skickat till mig själv) med grönsaker från marknaden i Riga, plus en skrattande Anders i min lägenhet i Ystad (pratar med någon av systrarna) .., där finns en spanienhälsning från Hilda och Edvin .., där är Annica och Martin på bröllopet .., och där är också en av de sista bilderna som togs på vår hund Linte innan han gick hädan. Han blev nog nio, tio år och var sååå fin.

7 kommentarer:

mossfolk sa...

Många bilder att bli glad av. Men lätt att det blir mindre än man tänkt sig. Jag beställde ett mobilskal med foton. Naturligtvis borde jag ha förstått att bilderna skulle bli vääääldigt små om jag fick välja arton stycken… Vi kan väl säga som så, att man kan gissa sig till motiven om man tittar väldigt noga ;)

Elisabet. sa...

mossfolk: haha .., ja, det är väl ungefär så här med. Å andra sidan skulle jag göra en fotobok till småpojkarna och där blev bilderna alldeles för stora. Gick en jul-kurs på någon halvtimme hos sonen, som gör sååå fina årsbildböcker, men vet inte om kunskapen fastnade. Ska nog testa igen.

Turtlan sa...

Men så kul att få vara med där på ert kylskåp.
Känns bra ”få hänga”i köket i gula huset.

Här är planen göra en fotobok med bröllopsbilder.
Vi ska bara….

Elisabet. sa...

Turtlan: ja, jag småpratar med er mellan varven, då, när jag kollar om där är något smarrigt att lockas av ,-)

Gunnel sa...

Visste inte att man kunde få magneter gjorda av egna foton. Men till julklapp fick jag fyra bilder av barnbarnsbarnen och det pryder nu mitt kylskåp på allra bästa sätt.

Anonym sa...

Trevligt 😉 Vi svarar så gott vi kan i frågan. 🤗

Elisabet. sa...

Gunnel: ja, det är himla finurligt, tycker jag.