torsdag 9 december 2010

Såg ni Plus ikväll ....?


Skippa alla dyra rengöringsmedel som Mr Muscle, Cillit Bang och annat!

Det blir precis lika rent, nej, bra mycket renare, med vanligt diskmedel!

Sicken ovärderlig reklam för det gröna diskmedlet som användes i testet .., tänker jag.

7 kommentarer:

Bert sa...

Helt klart. De där fläskiga medlen kommer aldrig innanför vår dörr. Jag har alltid förstått att det enklaste ofta varit det bästa.

Synd bara att de där två sprejerna angavs med namn, och det där bra diskmedlet bara angavs som "diskmedel". Jag tyckte det såg ut som Yes. Men jag kanske har fel.

Och tänk - För några år sedan skulle man dessutom ha rengöringsmedel med triclosan i, för att ta bort bakterier. Vi behöver verkligen inte provocera bakterier till att bli mer resistenta, vilket vi riskerar med antibakteriella medel. Det räcker med att ta bort bakterierna. Och det fixar man alltså med diskmedel.

Bert sa...

Jäklar det blev lite fel....

Så här ska det stå: ..."För några år sedan skulle man dessutom ha rengöringsmedel med triclosan i, för att ta död på bakterier. Vi behöver ..."

Elisabet. sa...

Bert: jo, det var Yes!

gunnar i vaplan sa...

Jo, så här är de:
Diskmedel, ättika och såpa!
Då klarar man det mesta av husets rengöring ;)

Rexxie sa...

Är det bara jag som irriterar mig på reklam-TV-snuttifieringen av nya Plus, dvs att man börjar med något ämne, hoppar raskt över till att börja på något annat, sen över till något tredje, och sedan tillbaka till första ämnet igen?

Sen kan jag för mitt liv inte begripa hur Charlie kunde välja uppvärmningssystem helt baserat på inköpskostnad utan att ens i en sekund diskutera driftskostnaderna för respektive system. Det är ungefär som att köpa bil utan att diskutera bränsle-, skatt- och försäkringskostnader och värdeminskning!

Elisabet. sa...

Rexxie: precis det tog jag upp hos Bert idag! Jag tycker att det blir urjobbigt .., man glömmer nästan vad det handlade om det där första inslaget!

Sen tycker jag också att dom försöker verka så Hårda & Tuffa .., speciellt kvinnan .., men när man inte har pondus inifrån, så faller det till marken.

Det du tar upp om uppvärmningssystem var det första pv också kommenterade, att så enkelt kan man inte räkna!

(När vi nu ändå är inne på det; i Starke Man .., han i Svinarp, har dom tydligen fått en ny kameraman eller kvinna som tror att det handlar om en dogmafilm från Danmark, snabba kameraförflyttningar så där så man blir kräksjuk!

Rexxie sa...

Jo, jag såg att du kommenterat det hos Bert. :-)

Starke man har jag inte sett, så det kan jag inte uttala mig om, men visst märks påverkan mellan kanalerna...