tisdag 6 februari 2018

Och så kommentarer från icke-användare ....


Cecilia N. 
Jag har alltid varit svag för mysk och kokos och citron. Och ananas.
Men jag tar inte på mig nån doft. Det finns många som inte mår bra av det och själv får jag så småningom huvudvärk av den älskade julhyacinten så det kan nog gälla mig själv med.

Jag funderar på hur deras luktsinne är som man redan på håll känner doften av, sådär så att man behöver hålla andan medan man passerar och som sen lämnar ett tydligt doftspår efter sig även för en mänsklig näsa. Några meter i alla fall.
Så många dofter de missar!

ellem i Skellefteå ...


Jag använder inte dofter numer, eftersom så många inte tål det. En gång träffade jag en kvinna som hade Shalimar och den doftade så gott! Jag köpte den och använde den då och då. Så småningom började den lukta illa så jag trodde den var för gammal. Köpte en ny flaska men det var lika illa. Så det var inte parfymens fel. Tycker fortfarande den doftar gott, men inte på mig!

Ulrika i Närke ...
Tycker precis som Cecilia om mysk och citron, men använder inte parfym själv. Jag hör till dem som är otroligt känsliga för dofter, jag klarar definitivt inte av parfym på mig själv och får ofta gå omvägar kring andra människor när jag är i en butik t.ex. Åka buss är en ren plåga om där är någon som har parfym på sig.
Parfym lämnar som långa doftgångar efter sig, även vid små mängder.
Jag tycker inte om att gå i affärer ändå, men detta är en bidragande orsak till att jag undviker det så mycket jag kan. :-/

Inga kommentarer: