onsdag 7 januari 2009

I flera timmar har ikväll min egen datasupport, herr Nilsson, pysslat med min dator.

Herr supporten bor i Trelleborg, bara några mil västerut, men är nästan aldrig på hemmaplan, nej, under hur lång tid som helst har han nu arbetat i Göteborg och är bara hemma på julledighet

Nåväl, denne excellente herr Nilsson har ikväll lagt in ett antivirusprogram .., han har flyttat om lite bland mapparna .., frigjort utrymme och installerat ett nytt bildbehandlingsprogram.

Men se .., nu kan jag inte lägga in bilder.

"Ett internt fel" .., står det när jag försöker.

Hmmmmm.

Det kanske vankas återbesök för herr datasupporten bäst vad det är.

7 kommentarer:

Evas blogg sa...

Jag tror det är något fel på blogger ikväll. En del av mina inlagda bilder har försvunnit. Ser att det är likadant hos fler.

Elisabet. sa...

Eva: ååå, tack! Vissa av mina har förvandlats till små rektanglar bara ...-)

Evas blogg sa...

Samma här. Såg det hos Christina också.

Anonym sa...

Jag tror också att det är Blogger, hela Blogger-världen verkar ovanligt seg idag.

Jenny Bergvall sa...

Internt fel står det här med. *irriterande* Vi får nog snällt vänta till en annan dag med våra fotouppdateringar. En dag när Blogger behaga ha Internt RÄTT!

Monet sa...

Jag har råkat ut för samma sak med försvunna bilder.

Hur gör ni för att spara det ni lagt ut? Det blir ju några bilder och dagbokstext som man kanske vill ha utskriven senare? Eller är det bara jag som känner så?

Elisabet. sa...

Monet: jag har bloggat i mer än tre år och har givit upp om att göra en dagbok av det hela .., bilderna kommer ju ofta tillbaka .. och du får väl kopiera på nåt vis när du skriver och spara på disk eller nåt ...?