fredag 12 mars 2010

Ännu en konstutställning finns här.


Helt underbar är den!

Och bodde jag i närheten, skulle jag bums ila hit och titta!

5 kommentarer:

Tankevågor sa...

Jag såg Lars Lerins tavlor när Waldemars Udde hade en utställning med honom. Jag glömmer den aldrig. Har flera tavlor starkt bevarade i minnet.

Ångrar så att jag kom iväg dit sista dagen av utställningen...hade velat se den flera gånger.

Elisabet. sa...

Londongirl: jag har aldrig haft tillfälle (jo, det har jag säkert, men jag har inte vetat om honom förrän för något år sedan ..) att se Lars Lerins tavlor, men att jag ska ..

Någon gång.

cruella sa...

Jag var också på Waldemarsudde - helt otroligt makalösa målningar. Han är väldigt dokumentär i sin stil, det ger det hela en extra dimension. Fanns en film också, från 70-80-talet, där han som ung man besöker gamla på bygden, en generation vid sidan av det moderna livet. Det fanns en fotobok med målningar från just det gamla bonde-Sverige, den fick min mamma i födelsedagspresent.

Annas mamma sa...

Femtitalsjakten är bara helt underbar, jag har tittat där en tid och det är väl från dig Elisabet jag hittat den? Tror jag så tack för det.

Leina sa...

Åh! Han är underbar, jag brukar säga att akvarell är till för profs och oljefärg för amatörer (att måla alltså) det är sååå mycket svårare. Man måste bara veta att man gör rätt, det finns inget utrymme för misstag när man målar akvarell... Olja, ja men det är ju bara att måla över. =D Lånade nyss en bok med hans bilder i. Brukade ligga i min säng och titta och njuta....