söndag 16 januari 2011

*Söndagsfönstret ...... kommer från Norrbotten och från ingen mindre än herr Bodin.

Det ni.

Och idag fyller hemifrån-kerstin år!

Stor grattis härifrån Kerstin!

(Ja, födelsedagarna står som spön i backen .., det var minsann mycket lek i sänghalmen där framme på vårkanten för en hel del år sedan ...).

3 kommentarer:

SoF sa...

Förresten...fyller DU år idag?

I så fall ett JätteGrattis till dig från mig!!

FödelsedagsKram!

Anonym sa...

Tackar allra ödmjukast. Och just ödmjuk har jag i allra högsta grad anledning att vara i dag. För i går höll det på att gå riktigt, riktigt illa.
Vi var på väg ut till Ekerö på middagsbjudning och tog en sväng förbi Ikea i Barkarby för att handla golv. Efter att ha kört ngn km hörde S-G konstiga ljud från bilen och stannade till för att kolla, misstänkte ngt från däcken. Avfärdade den misstanken och fortsatte köra. Ljuden tilltog dock och han trodde på ngt fel på drivaxel eller bromsskiva (gubbarna vid senaste besiktningen hade meddelat att bromsskivan snart skulle behöva bytas). Lite konstigt, bilen har ju gått bara 2.000 mil. Dock beslöt vi att avbryta färden. Och sen, bara efter några minuters färd, började bilen kränga och jag såg fasan sprida sig i S-G:s ansikte. Han är ju förvisso en lugn person i alla lägen, så han sa bara kort "nu måste vi snabbt hitta nånstans att stanna". Lättare sagt än gjort i den hetsiga lördagstrafiken i Sthlm, men det gick turligt nog att stanna efter ca 200 meter.

Och ja, vi var en hårsmån från att tappa vänster framhjul. Och inte törs jag tänka på vad som kunnat hända om vi legat i 120 på motorvägen. Huvva, huvva.
Så den allra bästa presenten fick jag i går, att vi klarade oss helskinnade. Och efter att ha dragit till bultarna så fortsatte vi mot middagen!
Gissa vem som är i garaget och gör "efterdragningar" i dag?
Kram, kram
Hemifrån-Kerstin

Elisabet. sa...

SoF: nejdå , jag fyller absolut inte år idag, det gör däremot Kerstin -)

Kerstin: jag förstår fasan! För kanske 20 år sedan hände samma sak med vår bil som vi just hämtat ut från verkstaden i Göteborg. Det var ren och skär tur att vi inte hann komma ut på motorvägen och jag minns hur upprörd exet var och det var också vänster framhjul!

Vilken t u r att ni fixade det!!