tisdag 30 november 2010

Litet möte i Hyde Park ...


"Men om du nu inte shoppade .., ja, men vad gjorde du egentligen då ..?" hör jag att somliga tänker.

Ja, vad gjorde jag?

Matade små ekorrar, det gjorde jag i alla fall en dag.

OBS.

Får ni upp filmen ...? Jag får det inte .., kanske ska jag vänta tills jag kommer till Halland, där fungerar det.

11 kommentarer:

Guy sa...

Jomenvisst!
Jag har sett filmen.

Elisabet. sa...

Guy: å, I love you! Tack. Jag hade tänkt ta bort hela inlägget .., tänkte att det blir ju bara dumt om man inte ser nånting. Visst är den sööööööt!!

Carita sa...

Tänk då vi som åker till London 4-5 gånger per år. "Men vad gööör ni där?!" (Ja, det frågar man faktiskt på riktigt.) Jadu, säg vad det INTE finns att göra... Och nej, vi shoppar inte hela tiden, inte ens halva.

Elisabet. sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Elisabet. sa...

Carita: det finns så många "måsten" när man åker någonstans. Sånt bryr jag mig helt ärligt inte ett dugg i.
För mig är det mötet med människor som egentligen är det enda viktiga .., att strosa omkring i lugn och ro .., titta på en annorlunda natur kanske.

Jag går sällan på muséer .., handlar vykort och äter gärna gott .., och många tycker förstås att det är ett dötråkigt sätt att uppleva en stad på.

Men för mig är det ljuvligt.

Vill jag tillbaka?

Ja, men gärna till landsbygden!

Himla trevligt var alla middagarna med mycket skratt och kvällsfikat nere i hotellets bar, särskilt kvällen när det var bröllop där ,-)

Sånt.

Mian sa...

Om jag kommer att åka till London nån gång så skall jag absolut mata ekorrar! Hellre än att handla handväskor :-)

Elisabet. sa...

Mian: huvudsaken är ju att man gör det man själv trivs med!

Dag 2 delade vi upp oss och det blev perfekt.

Carita sa...

Håller med dig fullständigt! Ja, att måsten inte är något att bry sig om, alltså.

Anonym sa...

Jag ska då tillägga att vi faktiskt inte bara har shoppat!! Dels tycker jag att de ligger långt efter i klädesväg( modemässigt),saknade "MQ" stuket.. sedan var det så sjukt mkt folk..
Vi slank in på lite pubar ,drack "mulled wine" och tittade på folk.. Att bara strosa runt och se julutsmyckningen i London är så mysigt! Vi lyckades även gå lite fel och hamnade mitt i "lättklädda-dansar" området, vilket var intressant..;-)
Även vi "shoppare" gick en lång promenad i HydePark m mamma och upptäckte ekorrarna, besökte även julmarknadensom låg i slutet av parken.. Så det var inte bara shopping & champange....
Även London eye & Afternoon tea på Browns hotell var mkt trevliga upplevelser!
// Dr Böhlander

Kesu sa...

Jag fick upp inlägget och skrattade åt den lille korren. Minnena från min Londontid flödade över, bl a många från promenader i Hyde Park. Ibland bråttom, bråttom i jobbet, ibland släntrandes på ledig dag.

Roligaste ekorrminnet var när mina föräldrar var på besök. En sensommardag. Vi strosade och stannade för att kolla in de små gynnarna. Slog oss ner på en bänk. DÅ fick vi en studie i, ja, vad ska man kalla det? Entreprenörskap och lättja kanske.

Den förste, Piggelina, tiggde så vackert och fick en massa knapriga smulor som den snabbt grävde ner med sina framtassar. Lika snabbt plattade den till jorden ovanpå och så skutt i väg att leka tiggarstudenten igen. Så där höll den på.

I den flitige tiggarens spår kom late Hasse. Vad gjorde han? (Jag är rätt övertygad om att det var en han.) Jo, han grävde helt fräckt upp Piggelinas skatter och mumsade i sig dem. Inte en chans att att han skottade igen groparna efter sig.

Önskar att jag hade haft en kamera att spara den sekvensen. Den var för dråplig. "Nutty as a squirrels nappy." Men stackars Piggelina som kanske hade tre ungar att mata.

Elisabet. sa...

Kesu: ja, men precis! jag blev så häpen när den lille ekorren tog med sig mandeln och grävde ner den i marken och där bakom stod en stor blåsvart Råka och bara väntade ,-)))