söndag 28 november 2010

Morgon ..., 1:a advent

Ny morgon - ny giv.

En trevlig dag blev det igaar och kvaellen, ja, men saa haerlig!

Eftersom alla var totalt slut paa efter gatloppet fraan morgonen till sextiden paa eftermiddan, saa valde vi att INTE bege oss in till city foer att aeta, utan tog foersta baesta thai-restaurant inte mer aen 5 minuters promenad fraan hotellet.

Halleluja!

God mat, men olycklig servitris som 2 gaanger spillde vin (vitt) paa Kerstin!

Efteraat slog vi oss ner i hotellets stora bar och tittade paa tjugotalet herrar som "deltog" i ett broellop i rummet intill ..., men herrarna ...., dom satt alltsaa i baren och drack moerk oel och pratade allt mer hoegljutt.

Som vi loooog.

Festklaedda herrar i keps och skinnjacka .., jeans .., gympaskor .., naagra hade slagit paa stort och bar kostym .., men aaa, saa mycket skratt och stoj det var!

Och kvinnorna!!!

Dom var klaedda i naan slags underlig utstyrsel .., barockklaeder .., naestan som pinuppor .., vi bara g a p a d e .., och daer var smaabarn som kom och pratade med sina pappor ..., och det var saadan ljudnivaa att vid halv elva tackade jag foer mig och gick upp paa rummet.

Mina ben var som p i n n a r!

Men taenk .., att jag hade varit igaang och promenerat i princip fraan halv 10 paa morgonen till sent paa eftermiddagen och ofta paa asfalt och visserligen kaenns det .. men det fixar sig.

Idag taenker damerna besoeka det haer enormt stora shoppingcentret vars namn jag inte kommer ihaag just nu .., West-naanting ... och jag sjaelv goer nog som igaar, tar busskortet och ger mig av dit naesan pekar?

Tanken aer att vi ska ta oss till en adventsgudstjaenst, men vi faar se hur det blir.

4 kommentarer:

Ulrika sa...

Westfield är jättelyxigt. Otroligt fint shoppingcentrum. Alldeles nytt också. Det ska nog damerna gilla ;)

Elisabet, du får nog roligare att äventyrsutforska London igen! :)

Evas blogg sa...

Jag tror också att du har roligare än de shoppingglada damerna.

Elisabet. sa...

Ulrika & Eva: nej, det tror jag inte, det aer ju underbart att alla faar sitt lystmaete! maria ringde och var saaaa glad att dom nu var daer!

Anonym sa...

Westfield var fantasitskt, men vi tyckte bästa om Champangebaren som låg vid alla lyxbutikerna...Där blev vi sittandes länge...
// Dr Böhlander