söndag 3 februari 2013


DBIFV  ... nu är det dags igen! 


Förra veckans vinnare blev mossfolk i Örebro; hon vann extrapriset, den oändligt vackra sjalen som var en gåva från madamen i Göteborg.
(Snälla, ta en titt på hennes sida och titta på den vackra tunikan!)


 
Andrapriset hamnade hos Hedgrenskan söder om landsvägen i Skåne.Hon fick välja mellan ett antal böcker och valde en slags bilddagbok (eller bokdagbok), en gåva från Eva i Tyresö.


Förstapriset susade iväg till Ulrika i Västmanland.
Det var två orangefärgade örngott med fruktmotiv (sponsrat av Eva i Tyresö - örngott som Eva på Frösön gärna hade vunnit - ...), samt en pizza-skärare (gåva av Gösta & Sonja).

Men vad handlade då glädjen om?

Jo, Ulrika hade varit på stickläger med underbara vänner och även hälsat på sin systers kattungar ..,  Kerstin var lycklig över att ha en värmande familj omkring sig när tillvaron ibland känns krumelurig ..., och mossfolk berättade så här om sin glädje:

"Det bästa i veckan kan ha varit middagen och spelkvällen vi hade igår. Med goda vänner, god mat och en massa trevligt prat. En riktigt riktigt bra kväll.

Men det kan också ha varit att schemana mottogs så bra på jobbet. Vi har lite ändrade arbetsförhållanden och nya tider som ska synkroniseras med andra förskolor av olika anledningar och jag jobbade och jobbade med ett schema och vet vilket rabalder det kan bli om just en massa ändrade tider. Det blev det inte. Alla i arbetslaget var nöjda. Så skönt!"

Nu är det dags igen! 

Vill du dela med dig av det som mest av allt värmde hjärtat under veckan som gått, är du välkommen (tänker på Berts inlägg och har lust att skriva "hjärtinnerligt varmast välkommen!") med ditt bidrag! 

Mejla det då till bisse151@gmail.com och har du bild till, ja, då blir man extra lycklig!  

Inga kommentarer: