lördag 9 februari 2013

Från sjukstugan ...


Idag är det bloggmadamen som får hämta in ved och elda och fixa, ty herr pensionatsvärden har drabbats av influensa och ligger totalt däckad under täcket.

Jag har aldrig träffat en människa som blir så till den milda grad dålig när han blir sjuk - på riktigt dålig -, det nästan  å n g a r   om honom!

Om två timmar bär det av till affären för jobb till åtta ikväll .., alltså måste jag nu sätta fart och hämta in ved .., jag ska ta harry på en längre runda och göra mig själv presentabel.

Från köket hörs Sverker "Plus" Olofsson som gästprogramledare i Ring-så-spelar-vi.
Så jättebra han är!! 


6 kommentarer:

annannan sa...

Stackars PV!

En fördel med att bli så där sjuk är att det är väldigt bra för att bli frisk. Min sjuttiofemårige far lider också av detta fenomenn, och jag är övertygad om att det var det som gjorde att han återhämtade sig så snabbt efter lunginflammation i somras. Han tog helt enkelt det på stort allvar och så gjorde alla andra.

Bert Bodin sa...

Fast nog lät han lite mer forcerad än vanligt, n'Sverker.

Ibland hade jag svårt att hänga med i språksvängarna.

Men det kanske är jag som blivit långsamörad.

Elisabet. sa...

annannan: i början trodde jag att han sjåpade sig, men han blir verkligen däckad ..., nu är han dock uppe en stund och betalar verkstadsräkningen för bilen. Till exempel. ,-)

Bert: men det berodde nog på avsaknaden av manus .., första kvarten hann jag inte med i svängarna ,-) för övrigt tycker jag att han var jättebra!!

Tankevågor sa...

Stackars PV! Känner igen det där. Inte är det ofta maken blir sjuk men när han blir det däckar han totalt. Hälsa PV! Hoppas han kryar på sig snabbt! Inte kul att vara sjuk.
Lisbeth på Tankevågor

Monet sa...

Hoppas på snar bättring. Och sängläge:-)

bettankax sa...

Hälsa PV så gott och önskar såklart han snart är på bättringsvägen. Det är ju nära nu Vasaloppet, men han måste ta det lugnt och inte gå igång för tidigt.
Kom just på att dessa rader ovan är helt onödiga, förutom hälsningen förstås. Han har ju bästa tänkbara kompetenta omvårdnadsperson-(al), som tar hand om, och vet vad som är bäst för honom:)